Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo on Kouvolan ja Lappeenrannan välissä, Kannuskosken kylässä sijaitseva viihtyisä matkailutila. Meille voi tulla majoittumaan ja lomailemaan luonnon keskelle. Järjestämme perhejuhlia, saunailtoja, tyhy-päiviä, kokouksia, leirikouluja ja leirejä.

Tuhannen Tarinan Talo on Kannuskosken kylässä, Lappeenrannan ja Kouvolan välissä sijaitseva perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1996 lähtien. Itse tila on ollut samalla paikalla jo sata vuotta. Joidenkin mielestä paikkamme löytyy "keskeltä ei mitään", toisten mielestä kaikki tiet johtavat Kannuskoskelle... Me tiedämme, että jokainen vieras on meille sydämen asia. Näin ollen matka maaseudulle on useimmiten osoittautunut kannattavaksi ja useamman tarinan arvoiseksi! Meille voi tulla majoittumaan, lomailemaan, viettämään aikaa perheen tai ystävien kesken. Järjestämme perhejuhlia, tyhy-päiviä, kokouksia, leirikouluja ja leirejä.

Luonto - sen tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet aktiviteetteihin, hyvinvoinnin lisäämiseen ja rauhoittumiseen, on Tuhannen Tarinan Talon ykkösjuttu. Myös suomalaiset perinteet saunoineen ovat tärkeä osa Tuhannen Tarinan Talon ohjelmatarjontaa. Lähellä tuotettu ruoka, uusiutuvien energiamuotojen käyttö ja sijaintimme ehkä sinuakin kohtuullisen lähellä, tekevät täällä viettämästäsi lomasta ainakin piirun verran ekologisemman. Eikä pidä unohtaa myöskään maaseudun riemuja - varsinkin lapsivieraille pihapiirin eläimet ovat usein se loman unohtumaton kohokohta.

Verkkokauppa: https://johku.com/tuhannentarinantalo/fi_FI/catalog

Lämpimästi tervetuloa Tuhannen Tarinan Taloon!

Video

Yhteystiedot

Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski

Olemme avoinna ympäri vuoden tilauksesta. Meille voi soittaa klo 8.00-20.00 välisenä aikana.

Päivitä tiedot