Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo on Kouvolan ja Lappeenrannan välissä, Kannuskosken kylässä sijaitseva viihtyisä matkailutila. Meille voi tulla majoittumaan ja lomailemaan luonnon keskelle. Järjestämme perhejuhlia, saunailtoja, tyhy-päiviä, kokouksia, leirikouluja ja leirejä.

Tuhannen Tarinan Talo on Kannuskosken kylässä, Lappeenrannan ja Kouvolan välissä sijaitseva perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1996 lähtien. Itse tila on ollut samalla paikalla jo sata vuotta. Joidenkin mielestä paikkamme löytyy "keskeltä ei mitään", toisten mielestä kaikki tiet johtavat Kannuskoskelle... Me tiedämme, että jokainen vieras on meille sydämen asia. Näin ollen matka maaseudulle on useimmiten osoittautunut kannattavaksi ja useamman tarinan arvoiseksi! Meille voi tulla majoittumaan, lomailemaan, viettämään aikaa perheen tai ystävien kesken. Järjestämme perhejuhlia, tyhy-päiviä, kokouksia, leirikouluja ja leirejä.

Luonto - sen tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet aktiviteetteihin, hyvinvoinnin lisäämiseen ja rauhoittumiseen, on Tuhannen Tarinan Talon ykkösjuttu. Myös suomalaiset perinteet saunoineen ovat tärkeä osa Tuhannen Tarinan Talon ohjelmatarjontaa. Lähellä tuotettu ruoka, uusiutuvien energiamuotojen käyttö ja sijaintimme ehkä sinuakin kohtuullisen lähellä, tekevät täällä viettämästäsi lomasta ainakin piirun verran ekologisemman. Eikä pidä unohtaa myöskään maaseudun riemuja - varsinkin lapsivieraille pihapiirin eläimet ovat usein se loman unohtumaton kohokohta.

Verkkokauppa: https://johku.com/tuhannentarinantalo/fi_FI/catalog

Lämpimästi tervetuloa Tuhannen Tarinan Taloon!

Video

Yhteystiedot

Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski

Olemme avoinna ympäri vuoden tilauksesta. Meille voi soittaa klo 8.00-20.00 välisenä aikana.

Palvelut

590€/6h €

Astetta parempi saunapaketti

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon astetta parempi saunapaketti soveltuu vaativampaankin makuun. Täyskattaus suomalaista saunaa eri muodoissaan. Astetta parempi saunapaketti on erinomainen illanvietto-paketti ryhmällesi, joka haluaa saunoa ja kylpeä kunnolla, nautiskellen kaikessa rauhassa.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon pihapiirissä on hyvät puitteet saunailtojen järjestämiseen. Perinteiseen savusaunaan mahtuu kerrallaan 15 henkeä. Savusaunan yhteydessä on pukuhuone sekä saunaosasto, jossa on sähkösauna, suihkut, infrasauna sekä poreamme. Toisella puolen pihaa, vanhassa navettarakennuksessa on viihtyisät illanviettotilat, puulämmitteinen sauna, suihkut ja wc-tilat. 

Takkahuoneelle on mahdollista varata ruokailut seisovasta pöydästä, juhlaruokailuista iltapalaan, toiveidenne mukaan. Myös yöksi voi jäädä, sillä majoituspaikkoja on ympärivuotisessa käytössä 23 hengelle, kesäaikaan maksimissaan 38 hengelle. Kouvolasta matkaa tulee reilut puoli tuntia Lappeenrannan suuntaan.

Saunapaketteja on erilaisia, joten otathan yhteyttä vaikka kaikkia saunoja ette haluaisikaan.

Verkkokauppa: https://johku.com/tuhannentarinantalo/fi_FI/catalog

Lämpimästi tervetuloa saunomaan, juhlimaan taikka rentoutumaan Tuhannen Tarinan Taloon.

Lisää

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo
Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 50 530 3471