Moision Kartano

Moision Kartano

Moision Kartano on juhlan aatelia. Empire kartano on 1820 valmistunut G.L.Engelin suunnittelema aateliskartano Elimäellä. Ympärivuotinen retkikohde, upea nähtävyys. Kartanossa toimii tilausravintola. Seija ja Pentti Hasun arvotaidekokoelma. Vaihtuvat taidemyyntinäyttelyt. Kokoustilat. Juhlatilat.

Kartanon ruokapalvelut toimivat tilauksesta min 20 hlö ja max 120 hlö. Kartanon kauniit salit on täytetty taiteella ja tunteella. Seija ja Pentti Hasun arvotaidekokoelma kaunistaa entisöityjä huoneita, kristallikruunujen loisteessa.

Suomalaista kultakauden arvotaidetta kauniissa miljöössä. Vaihtuvat taidemyyntinäyttelyt taidetta tullaan hankkimaan Moision kartanosta pitkistäkin matkoista. Juhlatilat varattavissa. Kartanon salit nauttivat juhlien tunnelmasta häät, syntymäpäivät, rippijuhlat, sukujuhlat ym perhejuhlat.

Suosittu retkikohe jo vuodesta 1997 Kartanon historiikki kerrotaan ryhmille saavuttaessa. Suosittu retkikohde juuri mielenkiintoisen historian ja maukkaan pitopöydän ansiosta. Halutessanne rauhallisen kokoustilan ja erilaisen työpäivän niin suosittelen kokouspäivää taidekartanossa.

Yksittäiset vieraat ovat myös tervetulleita nauttimaan taidenäyttelyistä, kartanon tunnelmasta kahvin tai kuohuviinin kera. Taideostoksia ja kaikkea kivaa pientä kotiinvietävää tuliaista on kartanosta mahdollisuus hankkia. Ihania edullisia tauluja myös lahjaksi osta yksin tai porukkalahjoja.

Moision taidesyksy kesä 5.9–8.12.2020
 

 

 

Tietoa esteettömyydestä

Alakertaan pääsee kartanoravintolaan ruokailemaan. Inva wc alakerrassa.

Inva-wc

Moision Kartano

Moisiontie 163
47200 Elimäki

Moision kartanon Taidesyksy 2020
5.9.–8.12.2020
To, pe, su klo 11–16
La klo 11–15

Sekä tilauksesta.