Repojotos

Repojotoksen palveluja Kouvolassa ja Iitissä ovat luontoretket, patikointi ja melonta sekä luonnontuntemukseen liittyvät retket ja koulutus kuten melonta, villiyrtit ja sienet. Lisäksi yritys vuokraa ja myy kanootteja sekä kajakkeja. Erikoisuutena ovat ainutlaatuiset jättikanoottiretket.

Repojotos on syntynyt yhden naisen, yrittäjä Paula Niskalan, intohimon ja ammattitaidon ympärille. Palvelut tuotetaan yhdessä oman henkilökunnan ja Repovesikeskuksen verkoston kanssa Kouvolan ja Iitin alueella, Repoveden kansallispuistossa sekä Verlassa.

Repojotoksen palveluja tuottavat sertifioidut Repoveden kansallispuiston oppaat sekä keruutuotekouluttaja. Lisäksi teemme yhteistyötä eri luontoasiantuntijoiden kanssa. 

Päätuotteitamme ovat yrityksille ja ryhmille suunnatut opastetut luontoretket patikoiden ja meloen Repoveden kansallispuistossa, Verlassa tai muualla Iitin ja Kouvolan seudulla. Tyypillisiä retkipäiviä ovat työhyvinvointipäivät sekä yhdistetyt kokous- ja virkistyspäivät.

Teemme myös teemallisia kaikille avoimia retkiä, kuten lepakkoretket, villiyrtti- ja sieniretket sekä melontakurssit.

Vuokraus- ja myyntipalvelu

Vuokraamme melontakalustoa, kanootteja, kajakkeja ja sup-lautoja lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Palvelumme sisältää myös kuljetuspalvelut.

Vuokraamisen lisäksi myymme kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja ja melontatarvikkeita. Kuljetamme ne asiakkaalle kotiin tai mökille Iitin ja Kouvolan seudulla, tarvittaessa myös pidemmälle.

Repojotos kuuluu Repovesikeskus ryhmään

Repojotoksen kautta saa kaikki Repovesikeskuksen palvelut, majoitus-, kokous-, ohjelma- ja niihin liittyvät ateriapalvelut.

Varauksia voi tehdä puhelimitse, sähköpostina ja myös Online.

Yhteystiedot

Kimolantie 174
47710 Jaala

Myynti- ja varauspalvelu avoinna ympäri vuoden. 

Päivitä tiedot