Repojotos

Repojotoksen palveluja Kouvolassa ja Iitissä ovat luontoretket, patikointi ja melonta sekä luonnontuntemukseen liittyvät retket ja koulutus kuten melonta, villiyrtit ja sienet. Lisäksi yritys vuokraa ja myy kanootteja sekä kajakkeja. Erikoisuutena ovat ainutlaatuiset jättikanoottiretket.

Repojotos on syntynyt yhden naisen, yrittäjä Paula Niskalan, intohimon ja ammattitaidon ympärille. Palvelut tuotetaan yhdessä oman henkilökunnan ja Repovesikeskuksen verkoston kanssa Kouvolan ja Iitin alueella, Repoveden kansallispuistossa sekä Verlassa.

Repojotoksen palveluja tuottavat sertifioidut Repoveden kansallispuiston oppaat sekä keruutuotekouluttaja. Lisäksi teemme yhteistyötä eri luontoasiantuntijoiden kanssa. 

Päätuotteitamme ovat yrityksille ja ryhmille suunnatut opastetut luontoretket patikoiden ja meloen Repoveden kansallispuistossa, Verlassa tai muualla Iitin ja Kouvolan seudulla. Tyypillisiä retkipäiviä ovat työhyvinvointipäivät sekä yhdistetyt kokous- ja virkistyspäivät.

Teemme myös teemallisia kaikille avoimia retkiä, kuten lepakkoretket, villiyrtti- ja sieniretket sekä melontakurssit.

Vuokraus- ja myyntipalvelu

Vuokraamme melontakalustoa, kanootteja, kajakkeja ja sup-lautoja lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Palvelumme sisältää myös kuljetuspalvelut.

Vuokraamisen lisäksi myymme kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja ja melontatarvikkeita. Kuljetamme ne asiakkaalle kotiin tai mökille Iitin ja Kouvolan seudulla, tarvittaessa myös pidemmälle.

Repojotos kuuluu Repovesikeskus ryhmään

Repojotoksen kautta saa kaikki Repovesikeskuksen palvelut, majoitus-, kokous-, ohjelma- ja niihin liittyvät ateriapalvelut.

Varauksia voi tehdä puhelimitse, sähköpostina ja myös Online.

Yhteystiedot

Kimolantie 174
47710 Jaala

Myynti- ja varauspalvelu avoinna ympäri vuoden. 

Palvelut

95 €€/vrk

Melonta ja eväsretki kahdelle kajakkikaksikolla

Repojotos

Mukava melonta- ja eväsretki ystävän kanssa kajakkikaksikolla tai halutessa avokanootilla. Retki kuten haluat. Sinä valitset ajan klo 8 aamun ja klo 8 illan välillä. Retken kesto voi olla kuusi tuntia, mikäli muuta ei ole sovittu lähtöhetkellä. Retken lähtö ja paluupaikka: Nauriskarkiantie 34

Melonta- ja eväsretki yhdessä ystävän kanssa hyvällä kajakkikaksikolla tai haluttaessa avokanootilla (hinta 85€). Retkelle saat mukaan oppaan hyvät neuvot ja mukavan eväspaketin nokipannun kera.

Kajakin säädettävät mukavat istuimet tekevät melontaretkestä nautittavan. Kajakin varusteisiin kuuluu kaksi kannellista tavaratilaa, melat, melontaliivit ja kuivaussieni.

Mukaan saat hyvän eväspaketin, jossa on tarpeet maittavaan piknikkiin nuotiolla. Paketissa on suomalaiseen tyyliin leipää, makkaraa ja vähän muutakin. Lisäksi saat nokipannun ja kahvia ja/tai teetä sekä apuja nuotion sytyttämiseen.

Opas ohjaa alkuun sekä neuvoo alueesta. Kartta kuuluu tietysti mukaan. 

Vesistössä on kaksi melojille tarkoitettua huollettua taukopaikkaa. Paikoilla on varusteina laituri, pöytä, nuotiolaite, polttopuuvaja sekä kuivakäymälä.

Varaaminen onnistuu Online tai myynti@repovesikeskus.fi tai puh 0447847411, kuten haluat.

Lisää

Repojotos
Nauriskarkiantie 34
Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 44 784 7411

40 €€/vrk

Kanoottivuokrat

Repojotos

Kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen vuokraus päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Saatavana on myös kuljetuspalvelu. Hinta riippuu valittavasta välineestä sekä vuokra-ajasta. Katso lisää varauslinkistä.

Vuokraamme kotimaisia Welhonpesän valmistamia kanootteja ja Erälehden testivoittaja kajakkeja. Kajakkien säädettävät penkit ovat saaneet paljon kiitos asiakkailtamme. Vuokrattavat SUP lautamme tulevat samasta tehtaasta kuin kajakkimme.

Melomaan voi lähteä kotisatamastamme: Nauriskarkiantie 34 Kouvola, joka sijaitsee Verlan yläpuolisessa vesistössä Niskajärven rannalla. Siellä on myös turvallinen parkki autolle.

Päiväretkelle alueella on kaksi huollettua melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa. Niiden varustukseen kuuluvat: laituri, nuotiolaite, pöytä ja penkit, puuvaja ja kiuvakäymälä. Kohteena voi olla myös Verla ja vierailu kylässä.

Pidemmälle retkelle voi lähteä melomaan vaikka Repoveden kansallispuistoon. Retki voi myös päättyä sinne.

Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen kalustolle ja ainakin autonkuljettajille (maks 3 hlö) takaisin lähtöpaikkaan.

Varaukset voi tehdä Online palvelussa tai myynti@repovesikeskus.fi tai soittamalla 044 784 7411.

 

Lisää

Repojotos
Nauriskarkiantie 34
Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 44 784 7411