Iitti Golf

Rentoa meininkiä Iitin Niskaportissa. Pelaa hyväkuntoisella kentällämme kauniissa ympäristössä ja nauti kahviomme palveluista. Varaa aika isommalle ryhmälle tai tule muuten vain.

Iitin golfkenttä on 18-väyläinen, hyväkuntoinen ja luonnonkaunis kenttä kahden järven välissä. Idyllinen ja kaunis ympäristömme huokuu historiaa.

Meille mahdut pelaamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Pelaaminen etenee sujuvasti. Kenttä tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille. Meillä pelaat edullisesti. Kahviostamme löydät hyvät makeat ja suolaiset nautittavat joko kahvin tai muiden virvokkeiden kera.

Kouvolasta on matkaa Iittiin 25 km, Lahdesta 45 km ja Helsingistä 145 km. Majoitustilaa löytyy heti naapurista ja lähialueilta. Avustamme mielellämme majoitusten ja kuljetusten järjestämisessä.

Tule pelaaman yksin tai ryhmän kanssa. Olemme tottuneet järjestämään isompiakin tapahtumia.

Tervetuloa Iitin Niskaportin kentälle!

Iitti Golf Bogey on golfkeskus lähellä ihmistä. Se on ennakkoluuloton ja avoin harrastuskeskus, jonne aloittelijankin on helppo tulla. Bogeylla vallitsee rento ja avoin ilmapiiri – täällä harrastaminen on hauskaa ajanvietettä, laadusta tinkimättä. Kenttä sijaitsee Kouvolassa.

 

 

Video

Yhteystiedot

Iitintie 684
47400 Kausala

Sesongin aikana klo 8:00 - 20:00. Varmista aukioloaika kotisivuiltamme.

Päivitä tiedot