Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Puiston lähes 40 laitetta ja peliä antavat vauhtia koko perheelle. Huvilavetilla on on huippuartisteja ja hauskaa ohjelmaa pitkin kesää. Ruokailut onnistuvat puiston kioskeissa ja ravintoloissa.

Huvipuisto sijaitsee luonnonkauniilla, metsäisellä paikalla mäen päällä. Matkaa Kouvolan keskustasta on alle 5 km. Paikoitusalue on heti huvipuiston vieressä ja se on ilmainen.

Mökkimajoitusta löytyy heti huvipuiston kupeesta, Tykkimäki Campingiltä Käyrälammen rannalta. Huvittelua on mukava jatkaa Tykkimäen Aquaparkissa camping-alueen vieressä. Aquaparkiin pääset huvipuistosta vaikka kävellen - huvipuiston parkkipaikalta tietä ja polkua pitkin, matkaa on noin 500 m.

Älä unohda, että ympäri vuoden ja jokaisena päivänä - jollei toisin ilmoiteta - hupia ja huumoria tarjoilee Tykkimäki Actionpark.

Huvipuiston katetulla Huvilavetilla esiintyy kesätorstaisin kotimaisia huippuartisteja. Konsertit sisältyvät huvipuisto- ja Park Hopper -rannekkeisiin, tai konserttiin voi tulla erillisellä konserttilipulla. Konsertit alkavat klo 19 ja ne ovat ikärajattomia. Laitteet pyörivät normaalisti klo 19 saakka.

Kesän 2019 iltakonsertit: 

  • To 4.7. J. Karjalainen 
  • To 11.7. Maija Vilkkumaa 
  • To 18.7. Popeda
  • To 25.7. Irina
  • To 1.8. Juha Tapio

Tykkimäen huvipuisto

Kanuunakuja 2
45200 Kouvola

Avoinna kesällä - toukokuusta elokuulle.