Tykkimäki Actionpark

Tykkimäki Actionpark

Kouvolan Prismakeskuksessa sijaitseva Tykkimäki Actionpark tarjoaa liikunnallista menoa ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Tämä on laatuaikaa parhaimmillaan! Noin 2 000 m2 tiloihin rakennettu sisäpuisto aktivoi liikkumaan ja leikkimään 25 eri kohteessa. Tekemistä on reilusti myös aikuisille.

Huom. Actionpark on suljettu toistaiseksi koronavirus-tilanteen vuoksi. Tiedotamme nettisivuilla ja somessa, kun avaamme uudestaan.

Liikunta tekee kaikille hyvää, ja parhaimmillaan se on silloin, kun vanhemmat  puuhaavat yhdessä lasten kanssa. Puiston suorituspaikat on suunniteltu yhteiseen tekemiseen. Käykää kisaan perheen kesken tai  kaveriporukalla. 

Haasta perheenjäsenet tai kaveriporukka villiin kisaan, tarjolla on mm. korista, salibandyä ja golfia sekä jääkiekkolämäri- ja pesislyöntipaikat.

Pienemmille löytyy omat touhupaikkansa. Yllätysten talosta löytyy mm. pallomeri, liukumäkiä ja kiipeilypaikkoja. Alle 10-vuotiaat voivat välillä viilettää polkuautoradalla.

Actionparkissa voit viettää myös ikimuistoiset syntymäpäivät!

Huomioithan, että Actionparkiin on sukkapakko. Puhtaat, laukussa tuodut sisäpelikengät ovat myös sallitut. Ulkojalkineilla ei sisäänpääsyä.

Kesällä Tykkimäen huvipuisto täyttyy riemunkiljahduksista ja Aquapark puolestaan ilahduttaa vesipetoja. Koko vuoden ajan voit majoittua Tykkimäki Campingin lomamökeissä.

Tykkimäki Actionpark

Tommolankatu 9
45100 Kouvola

Näet Actionparkin aukioloajat nettisivuiltamme