Mielakan Rinnekeskus

Mielakan Rinnekeskus

Mielakka on aktiivinen lähirinne iloisella asenteella. Sijaitsemme vain reilun 2km päässä Kouvolan keskustasta. Rinnekeskuksessamme on rinteet kaiken tasoisille laskettelijoille. Sekä välinevuokraamo, shop, rinnekahvio ja kota sekä 2 laavua. Mielakassa myös n. 20 km valaistu latuverkosto

Mielakassa pääset Talven makuun!

Viihtyisä rinnekahviomme tarjoaa talvisia herkkuja, sekä lähituottajien makuja! Viikonloppuisin myös keittolounasta!

Välinevuokraamostamme löydät laadukkaat vuokravälineet, niin laskettelu, lumilauta, sekä maastohiihtovälineet. Myös huolto.

Mielakka on BigAirin ja Slopestylen maailmanmestarin kotirinne. Maailmallakin menestyneet KHS-Kasvatit treenaavat aktiivisesti Mielakan Kisarinteessä. Monipuolinen harjoittelupaikka on mahdollistanut kaikkien lajien edustajien tasavertaiset mahdollisuudet nousta kohti maailman kovinta kärkeä.

Mielakassa toimii yksi Suomen aktiivisimmista SPR:n rinnepäivystyksistä.

Mielakassa harjoittelee myös aktiivinen Kouvolan Hiihtoseura KHS,
Tavoitteenamme on tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja paras mahdollinen palvelu laskettelun ja lumilautailun harrastamiseen.

Pysäköintipaikaltamme lähtee hoidettu ja valaistu hiihtolatu, josta haarautuu latuja myös muualle kaupungin latuverkostoon. Ensilumenlatu avataan jo pikkupakkasilla. Mielakasta lähtee Kouvolan paras ja monipuolisin latuverkosto!

Lastenmaa - Paras paikka lapsiperheille!

Lastenmaassa laskuiloa löytyy koko perheelle pulkka- ja tuubimäkien sekä pujottelu- ja lastenrinteen voimin! Lastenmassa isot ja pienet lapset ylös kuljettaa uusi taikamattohissi. Lastenmaassa myös kota ja ulkotulipaikka.

Alueelle pääsee aluelipulla, rinnekeskuksen hissilipulla tai kausikortilla sekä tietysti Lastenmaan omalla kausikortilla. Lastenmaan kausikortilla samat huippuedut kuin rinnekeskuksen kausikortilla! Lastenmaan sisäänpääsy sisältää myös pulkat, tuubit, stigat, laskutyynyt, patjat, liukurit ja kelkat – et siis tarvitse edes omia välineitä mukaan!

Tietoa esteettömyydestä

Meillä myös Soveltuvaan lasketteluun oleva Snow-Bis -kelkka

Sopii liikuntarajoitteisille

Mielakan Rinnekeskus

Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Ma suljettu  (poikkeus loma-aikoina)

Ti - Pe 16:00 - 20:00

La-Su 10:00 - 18:00

(loma-aikoina poikkeusaikataulut)