Villa Concerto

Villa Concerto

Villa Concerto kokous-, konsertti- ja juhlahuvila tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille. Huvilaa voi vuokrata myös sauna- ja majoitustilaksi. Villa Concerto järjestää yleisölle suunnatun konserttisarjan sekä tilauskonsertteja.

VILLA CONCERTO

Elämyksiä, musiikkia, parempi kokous, tasokas majoitus Villa Concertossa!

Kokous-, konsertti- ja juhlahuvila Villa Concerto on hallitusten ja johtoryhmien kokouspaikka, majoitushuvila ja konsertti-juhlatila. Moderni kulttuurihuvila sijaitsee n. 5 km etäisyydellä Kouvolan keskustasta.

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan 10-40 hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa. 

Kokoushuvila sis. kaksi kokoustilaa, juhlatilan sekä useita tiloja ryhmätöitä varten.

Huvila tarjoaa vierailleen monipuolisen musiikkiohjelmapalvelun osana yritys- ja yksityistilaisuuksia.

Huvilan kaksi saunaosastoa (sähkö- ja infrapunasauna) myös varattavissa viihtyisään illanviettoon.

Villa Concerto on avoinna ympäri vuoden - tilauksesta!  Täällä palvellaan vain yhtä ryhmää kerrallaan, joten yksityisyys on taattu!

Villa Concerto tarjoaa majoitusmahdollisuuden 14 hengelle 6: ssa huvilan majoitushuoneessa.  
Yksityisyys omissa huoneissa 6: lle.

Catering ostopalveluna tilauksen mukaan. Mahdollisuus sopimuksen mukaan myös oman ruokailun järjestämiseen.

Villa Concertolla on täydet nautiskeluoikeudet, mutta ei anniskeluoikeuksia, joten täällä järjestettäviin tilaisuuksiin voi tuoda omat juomat.

 

 

Tietoa esteettömyydestä

Luiska sisääntulossa

Villa Concerto

Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Avoinna läpi vuoden - tilauksen mukaan.

Palvelut

Kokoustilat Villa Concerto
390 €

Kokoustilat

Villa Concerto

Kokoustilat- ja palvelut Villa Concerto (Variando Oy) tarjoaa edustavat ja viihtyisät kokoustilat- ja palvelut yrityksille ja yhdistyksille. Kouvolan Lehtomäessä sijaitseva yksityinen kokous- ja edustushuvila 365 m2 sisältää kaksi kokoustilaa (25 hengen ja 10 hengen) sekä useita ryhmätyötiloja.

Villa Concerto Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Kouvolassa. Etäisyys Lahdesta 70 km, Helsingistä 140 km.

Yksityisomistuksessa oleva huvila on uudistettu kokous- juhlakäyttöön vuonna 2016 ja sijaitsee kauniilla rinnetontilla, luonnonläheisellä rauhallisella alueella, 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Kalalammen ulkoilu- ja virkistysalueelta. Läheisyydessä sijaitsevat useat upeat retkikohteet, kuten Repoveden kansallispuisto 40 min, Maailmanperintökohde Verla 20 min, Jokelan Myllykoski 7 min, Lappalanjärven hiekkasärkät 7 min 

Huvila tarjoaa viihtyisän, elämyksellisen kokous-virkistystilan yrityksille 6-30 hengen ryhmille. Monipuoliset, helposti muutettavat kokoustilat ja kokousvälineet antavat hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Kokouspaikkana Edustushuvila Villa Concerto on rauhallinen, yksityisyyden takaava. Huvilalla on myös yöpymismahdollisuus 14 hengelle.

Villa Concerto vuokrataan yhdelle asiakkaalle tai ryhmälle kerrallaan, joten yksityisyys on taattu.

Huvila sisältää suuren (25 hengen kokous) ja pienen (10 hengen) kokoustilan sekä useita huoneita ryhmätöitä varten. 

Huvilan yhteydessä oleva pienempi kokoustila Villa Concerto Studio voidaan vuokrata erikseen tai osana Villa Concertoa (365 m2). Villa Concerto Studio (30 m2) sisältää kokouspöydän lisäksi saunan, keittiön ja sohvakaluston.

Variando Oy yhteistyökumppaneineen tarjoaa Villa Concerton kokousvieraille catering-, musiikkipalvelu-, retki- ja majoituspalveluita.

Lisää

Villa Concerto
Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 7664974

Sulje

Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music

Villa Concerto

Variando Music tarjoaa korkeatasoista musiikkipalvelua yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kauttamme voit tilata solistin, yhtyeen (duo, trio, kvartetti) tai salonkiorkesterin. Musiikkigenreinä klassinen, kevyt klassinen, viihde, folk, pop, rock Piano, viulu, sello, laulu, harppu, konserttikantele

Tuotamme korkeatasoisia musiikkiesityksiä, taustamusiikkia tai konsertteja yritys- ja yksityistilaisuuksiin, tapahtumiin ja juhliin.

Variando Music ohjelmapalvelumme kautta voit tilata solistin, yhtyeen (duo, trio, kvartetti) tai vaikkapa kokonaisen salonkiorkesterin.
Musiikkigenreinä klassinen, kevyt klassinen, viihde, folk, pop, rock
Soolosoittimina mm. viulu, sello, laulu, harppu, konserttikantele ym.

Tilaa muusikko ja kohota tilaisuutesi arvoa elävällä musiikilla.

Referenssejämme mm. Microsoft International, Suomen Tasavallan Presidentti, Suurlähetystöt (mm. USA, Japani, Suomi, Lontoo, Arabiemiirikuntien liitto), Ladec, Metsäkeskus, kaupunginhallitukset, Kesko, Helsingin ja Lahden messut ym.

https://villas.variando.fi/fi/concertomusiikki

Lisää

Villa Concerto
Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 7664974

Sulje