Hotelli Turistihovi / Pub 23

Yksityinen Hotelli Kouvolan ydinkeskustassa. Majoituskapasiteettia löytyy 50 hengelle. Pub 23 hotellin yhteydessä palvelee ma-to klo 9-23 pe ja la 9-02 ja su 9-23. Elävää musiikkia on tarjolla joka perjantai ja lauantai, sekä satunnaisesti myös viikolla. Tarjolla myös herkullisia ruokia.

Kouvolan ydinkeskustassa sijaitseva yksityinen hotelli, jonka 27 hotelli huoneesta löytyy yöpymispaikka niin yksin matkustaville kuin isommille ryhmille. Hotellissa on ilmainen wifi, yhteiskeittiö on käytössä hotellin asukkaille. Ilmainen pysäköinti ja sauna kuuluvat hintaan.

Kaipiaisissa sijaitsevan rantahuvilan, josta löytyy rantasaunan ja kylpypaljun lisäksi yöpymispaikat 10 hengelle voit myös varata lomanviettopaikaksi tai yrityksen kokous ja illanviettopaikaksi. Kysy lisätietoja tästä henkilökunnalta.

Pub 23 hotellin yhteydessä tarjoilee aamiaista jokaisen viikonpäivänä. Pubissa pääset nauttimaan ammattitaitoisen ja iloisen henkilökunnan palvelun lisäksi myös laadukkaasta elävästä musiikista joka viikonloppu. Pubin menu täydentää laajaa juomavalikoimaamme.

Hotellin ja pubin henkilökunnalta saat parhainta palvelua jokaisena vuoden päivänä.

Meiltä saat palvelua suomeksi,englanniksi ja ruotsiksi.

Tietoa esteettömyydestä

Inva-wc

Yhteystiedot

Kouvolankatu 23
45100 Kouvola

maanantaista torstaihin klo 6-23

perjantaisin klo 6-02

lauantaisin klo 9-02

sunnuntaisin klo 9-23

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Päivitä tiedot