ElämysBunkkeri

ElämysBunkkeri

ElämysBunkkeri on täyden palvelun elämyskeskus Kouvolassa. Meiltä löytyy aktiviteettejä ja tunnelmallisia tiloja keskustasta, kaikki saman katon alta, tai luontoaktiviteettejä, vain 15min ajomatkan päästä keskustasta. Helppo tulla ja järjestää. Valitse tilaisuus valmiista paketeista.

Kun varaat meiltä kokonaisvaltaisen elämyspaketin, ymmärrät miksi teemme mitä teemme. Ja nautimme siitä. Olemme rakentaneet elämyspäiviä ja -paketteja Kaakkois-Suomen alueella yli kymmenen vuoden ajan. Vuosien kokemus on jalostanut paketeista toimivia ja ne on testattu käytännön tilanteissa niin monesti, että asiakkaamme voivat vain viihtyä ja nauttia. Me hoidamme loput.

Vaikka paketit ovat valmiita kokonaisuuksia, teemme jokaisen asiakasryhmän tarpeet huomioiden aina pientä hienosäätöä ja räätälöintiä. Lisäksi haluamme joka vuosi kehittää toimintaamme siten, että vanhatkin asiakkaamme löytävät tarjonnastamme uusia elämyksiä.

Aktiviteettejä:

  • Room Escape
  • Escape Camp
  • Ulkopaintball
  • Jousiammunta
  • Lotus F1-simulaattori
  • Sisäpaintball
  • Hohtominigolf
Tietoa esteettömyydestä

Hissi

ElämysBunkkeri

Kouvolankatu 15
45100 Kouvola

Toimipisteemme

Kouvolan keskusta, Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15

Luontopaketit, Paaskosken maja, Karimäentie 92 Valkeala

Olemme auki tilauksesta 24/7

Palvelut

Escape Camp / Elämyspaketti Luonto ElämysBunkkeri
95 €/hlö

Escape Camp / Elämyspaketti Luonto

ElämysBunkkeri

Tapahtumaympäristö on keskellä rauhallista luontoa, mutta silti sijainti on vain 15 minuutin päässä Kouvolan keskustasta. Elämyspaketin kesto on 6h. Valitset varauksen yhteydessä vain mieluisan aktiviteetin sekä herkullisen Buffetin valikoimastamme,

Paketti sisältää aktiviteetin, viihtyisän erämajan ruokailuun ja tunnelmallisen rantasaunan oleskeluun. Henkilökuntamme palvelee ja on paikalla koko tilaisuuden ajan tarvittaessa. Kokonaiskesto on kuusi tuntia ja tilaisuuteen voit tuoda omat juomat.

Aktiviteetit

Valitse yksi (tai useampi) aktiviteetti

    Paintball-peli
    Jousiammunta
    Tarkkuusammunta
    Frisbeegolf
    Escape Camp

PERUSPAKETTI 95€ / HENKILÖ (ALV 0%)
Minimilaskutus 10 henkilöä.

Lisää

ElämysBunkkeri
Karimäentie 92
45360 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 10 666 1939