Forenom kalustetut asunnot Kouvola

Forenom kalustetut asunnot Kouvolassa tarjoavat kodinomaista majoitusta niin lyhyeen kuin pitkäänkin tarpeeseen. Kauttamme voit varata kodikkaan asunnon juuri sille ajalle kuin tarvitset. Löydät kaikki kohteemme Kouvolan alueelta verkkokaupastamme.

Kodikkaista kalustetuista asunnoistamme löydät juuri tarpeeseesi sopivan. Olipa matkaseurueesi pieni tai suuri, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Asuntomme Kouvolassa vaihtelevat yksiöistä aina suuriin neljän huoneen huoneistoihin asti, joten vaikka koko perhe majoittuu mukavasti saman katon alla. Asuntomme ovat täysin varusteltuja, mikä tekee ruoanlaitosta ja pyykinpesusta vaivatonta. Löydät kaikki kalustetut asuntomme verkkokaupastamme, jonka kautta varaamalla saat myös aina parhaan hinnan!

Yhteystiedot

Salpausselänkatu 29
45100 Kouvola

Palvelut

55 €€/hlö/vrk

Majoitu kalustetussa asunnossa

Forenom kalustetut asunnot Kouvola

Majoitu kalustetussa asunnossa! Hinta alkaen 55,00€ / yö. Valitse kohteesi laajasta asuntokirjosta. Meiltä löytyy yksiöt, kaksiot, kolmiot, kuin myös isommat kohteet.

Meidän kohteissa ei synny niin sanottua "hotelliahdistusta". Valitse hotellihuoneen sijaan kalustettu asunto. Ole kuin kotonasi! Halutessasi voit tehdä ruokaa, katsoa telkkaria tai vaikkapa saunoa. Meiltä löytyy erilaisia kohteita. Pienestä yksiöstä isoon neliöön. Kaikki kohteemme ovat täysin kalustettuja aterimia myöten. Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva kohde.

Lisää

Forenom kalustetut asunnot Kouvola
Salpausselänkatu 29
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 20 198 3420