Eränen

Eränen toteuttaa korkeatasoisia luontomatkailupalveluita tarjoamalla laadukkaita telttasaunapalveluita erilaisille ryhmille ja teemoitettuja opastettuja retkiä. Lisäksi Eränen vuokraa korkeatasoisia retkeilyyn liittyviä varusteita. Eränen toteuttaa telttasaunapalveluita myös Kouvolan alueella.

Telttasaunapalvelut

Eränen toteuttaa laadukkaita telttasaunapalveluita erikokoisille (suurille ja pienille) ja  erilaisille ryhmille (työhyvinvointiryhmät, koululaisryhmät, partiolaiset, päiväkodit sekä ulkomaalaisryhmät) elämyspainotteisesti etenkin Repoveden kansallispuiston varausleirialueelle, varauskodille sekä taukopaikoille. Eränen toteuttaa telttasaunapalveluita myös asiakkaiden tarpeiden mukaisesti Valkmusan ja Itäisen Suomenlahden kansallispuistoihin sekä Kouvolan alueelle.

Teemoitetut opastetut retket

Eränen toteuttaa myös erilaisia teemoitettuja opastuspalveluita (jalan, maastopyörin, lumikengin) em. kansallispuistoihin huomioiden erityisesti kohteiden luonnon ja paikallishistorian.

Vuokrauspalvelu

Eränen vuokraa laadukkaita retkeilyyn liittyviä varusteita kuten telttoja (Hilleberg), ahkioita, lumikenkiä, lasten kantorinkkoja jne. Tervajärven välinevuokraamo on itsepalveluvuokraamo omatoimisille retkeilijöille. Vuokraamosta voi vuokrata talvella mm. lumikenkiä, karvapohjasuksia tai ahkion ja kesäisin kanootteja, SUP -lautoja, soutuveneen sekä muita retkeilyvälineitä ympäri vuoden.

Yhteystiedot

Joutsentie 20
45160 Kouvola

Avoinna ympäri vuoden

Päivitä tiedot