Lomatila Harju

Lomatila Harju

Vuokraamme rantamökkejä yhdestä päivästä pitkäaikaiseen oleiluun Kouvolan kaupungin Enäjärven kylällä. Tilalla myös suoramyyntiä ja pitopalvelu toimintaa.

Enäjärven ja Sanijärven muodostama kokonaisuus on yli 300 hehtaarin kokoinen vesialue, joka koostuu muutamasta isommasta selästä ja polveilevista jokimaisemista.

Tilamme sijaitsee Kouvolan keskustasta itään, Lappeenrannan suuntaan, 32 kilometrin päässä.

Hirsimökit Vanhapaikka ja Kannila soveltuvat oleskeluun ympäri vuoden. Varustuksena mm. sisä-wc, suihku, sauna, astiastot, puu-/ hiiligrilli, paikallinen kalastuslupa, soutuvene, ym. Vanhapaikka ja Kannila voidaan vuokrata tarpeeseen sopivaksi ajaksi, pidemmät vuokraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Pitempiaikaisessa vuokrauksessa on myös kaksi kesämökkiä, joiden käyttö rajoittuu vain kesäaikaan. Kesäaikana mahdollista myös vuokrata savusauna, Vanhan Tuvan pihapiireineen.

Harjoitamme suoramyyntiä satokauden mukaan, päätuotteena valkosipuli niin tuoreena kuin kuivattuna. Muita tuotteita mm: kelta-, puna- ja ryvässipuli, purjo ja herne.

Pitopalvelutoiminnan kautta tarjotaan niin juhlajärjestelyt kuin tarjottavatkin erilaisiin tilaisuuksiin ja suoramyyntiin.

Lomatila Harju

Sorsankuja 28
46450 Enäjärvi