Heinähattu, hirsitalo maaseudun rauhassa

Alpakkavillan Heinähattu on ihana hirsitalo maaseudun rauhassa. Talossa on täysin varusteltu keittiö, tilavat oleskelutilat alakerrassa ja yläkerrassa ja saunassa on sekä puu-, että sähkökiuas. Vuodevaatteet ja siivous sisältyvät palveluun.

Heinähattu on -90 valmistunut hirsirakenteinen majatalo sivussa liikenteen melusta, mutta vain 9 km päässä kaupungin kaupoista ja palveluista. Talon nimi Heinähattu, on vanha sanonta, jolla tarkoitetaan maalla asuvaa ihmistä. Maaseudun tunnelmaa kaipaava saakin nauttia tilavan, metsän ympäröivän pihamaan rauhasta. Myös talon sisällä on tilaa hengittää: avaran olohuoneen korkeus on vaikuttavat vajaat kuusi metriä. Talon lukuisista ikkunoista voi seurailla kesällä alpakoiden laiduntamista pihamaalla.

Hirsiseinien, takan ja keskuslämmityksen ansiosta talo on kesällä sopivan viileä ja talvisin kodikkaan lämmin. Kolmen makuukuuhuoneen yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa mahdollistavat yöpymisen suuremmallakin porukalla. Vieraiden käytössä on myös talossa oleva sauna.

Osoite: Lamminkulmantie 255, 45810 Pilkanmaa, Kouvola

Yhteystiedot

Lamminkulmantie 255
45810 PILKANMAA

Päivitä tiedot