Predator Fishing Finland

Predator Fishing Finland

Tule nauttimaan ikimuistoinen päivä kalastuksen parissa seudun parhailla kalapaikoilla. Hyppää kokeneen viehekalastajan ja koulutetun kalastusoppaan kyytiin. Toimimme koko Kymenlaakson alueella. Sen lisäksi järjestämme kalastusretkiä Etelä-Karjalan, Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen maakunnissa.

Voit olla täysin aloittelija, sinua opastetaan kädestä pitäen kalastamaan kuin ammattilainen. Olit sitten aloittelija tai konkari, tulet oppimaan retkellämme varmasti paljon uutta.

Kysy oppaalta haluamastasi ajankohdasta niin hän osaa suositella mikä kalastussesonki on silloin kuumimmillaan. Kalastusta järjestetään ympäri vuoden. Retket järjestetään järvellä, joella tai merellä. Aina siellä mistä kalaa parhaiten saa.  Voimme järjestää muutaman tunnin tutustumisen lajiin tai vaikkapa useamman päivän kalastusretken.

Veneretkillä käytössämme on Alucat w8 Fish kalastusalus. Katamaraanivene on yksilöllisen rakenteensa ansiosta erittäin vakaa ja kestää suurtakin laitakuormaa, joka tekee tästä veneestä erittäin turvallisen kalastustilanteessa. Veneessä on uusinta luotaintekniikkaa käytössä, mm. live-luotaustekniikka joka on kilpakalastuspiireissä todella kuuma puheenaihe tällä hetkellä.  Isommat ryhmät viedään useamman veneen ja kalastusoppaan voimin kalastamaan.

 

Jos saalista tulee, saat halutessasi ottaa sopivat ruokakalat mukaan fileoituna ja valmiina paistettaviksi. Retkillämme harrastetaan valikoivaa kalastusta. Meille tärkeintä on kalakantojen elinvoimaisuus tulevaisuudessakin.

Mahdolliset saaliskalat reissusta riippuen ovat kuha, ahven, hauki, kirjolohi, meritaimen ja merilohi.

 

Kalastusretki sisältää:

• Kaikki kalastukseen tarvittavat kalastusvälineet

• Kalastusoppaan palvelut

• Veneen ja polttoaineet

• Nokipannukahvit tai tee ja pientä purtavaa. Alkoholittomia virvoitusjuomia

•Pelastusliivit

•Lakisääteiset vastuuvakuutukset

 *Lisähinnasta voimme järjestää herkullisen saaristolounaan  

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Predator Fishing Finland