Kouvolan Ydinkeskusta ry

Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle on tärkeää yhdessä tekemisen voima. Kouvola on erikoiskaupan ja -palvelun keskus, jossa ei ole unohdettu viihtyvyysasioita tekemällä vuosittain runsaasti ilmaistapahtumia, joiden ”moottorina” Ydinkeskusta ry toimii.

Kouvolan Ydinkeskusta ry on perustettu vuonna 1997 ja yhdistys on jo yli kaksi vuosikymmentä ollut vaikuttamassa keskustan kehittymiseen Kouvolassa. Toiminta on monipuolista ja pitää sisällään mm. tapahtumien ja eri palveluiden tarjoamista keskustan alueella. Yhdistyksellä on nyt yli 100 jäsenyritystä ja yhteistyökumppania, jotka mahdollistavat omalla työllään ja osallistumisellaan yhdistyksen toiminnan.

Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä Kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys ja toimii aktiivisesti myös valtakunnallisella tasolla. Yhdistyksen toiminta on palkittu valtakunnallisella Suomen paras kaupunkikeskusta -tunnuksella vuosina 2003 ja 2020, joka kannustaa edelleen pitkäjänteiseen työhön keskustan kehittämiseksi.

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimintaan kuuluu monia toimintoja: toimistopalveluita, tapahtumien järjestämistä, eri työryhmiä, keskustan tori- ja katuvuokrausta ja erilaisten markkinointivaihtoehtojen tarjoamista.

Tietoa esteettömyydestä

Yhdistyksemme toimisto sijaitsee katutasossa, ja sisäänkäynti on suoraan Kävelykatu Manskilta.

Sopii liikuntarajoitteisille