Alpakkavillan Heinähattu

Heinähattu on Alpakkavillan maatilan ihana hirsitalo, jossa kesäisin on myös alpakat pihapiirissä vieraiden ilona. Läheisellä Alpakkavillan maatilalla voit tutustua alpakoihin (18 kpl) ja poiketa alpakkavillamyymälään sekä harrastaa alpakkapatikointia.

Heinähattu on -90 valmistunut hirsirakenteinen lomatalo sivussa liikenteen melusta, mutta vain 9 km päässä kaupungin palveluista ja kaupoista. Talon nimi, Heinähattu, on vanha sanonta, jolla tarkoitetaan maalla asuvaa ihmistä. Maadeudun tunnelmaa kaipaava saakin nauttia tilavan, maaseutumaiseman ympäröimän pihapiirin rauhasta. Myös talon sisällä on tilaa hengittää: avaran olohuoneen huonekorkeus on vaikuttavat viisi metriä. Talon lukuisista ikkunoista voi seurailla alpakoiden laiduntamista pihamaalla.

Hirsiseinän, takan, keskuslämmityksen ja jäähdyryksen ansiosta talo on kesäisin juuri sopivan viileä ja talvisin kodikkaan lämmin. Kolmen makuuhuoneen mahtuu yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa, joka mahdollistavat yöpymisen suuremmallakin porukalla. Vieraiden käytössä on myös sauna.

Yhteystiedot

Lamminkulmantie 301
45810 PILKANMAA

Päivitä tiedot