Sisustus-Kahvila Kaarnasydän

Kaunis maisemakahvila ja iso terassi joen varrella. Sisustus- ja lahjamyymälä. Tuoreita vohveleita, keittoateria ja paljon muuta herkullista päivittäin ma-su 10-18.

Sisustus-Kahvila Kaarnasydän on valloittava, hyvän mielen paikka Kouvolan Valkealassa Jokelanjoen rantamaisemissa VT15 kupeessa. Täältä löydät kahvilan, sisustus- ja lahjatavaramyymälän sekä upeat maisemat, jotka kruunaavat mukavan vierailun. Vaikka rakennus on lähes kiinni valtatie 15:sta, kaunis luonto on silti lähellä. Tänne on helppo poiketa ohikulkumatkallakin.  Metsäisessä pihassa voit helposti ulkoiluttaa lemmikit. Tilava parkkialue.

Maistuisiko tuore vohveli? Vastapaistettuja vohveleita makeana ja suolaisena.Päivittäin saatavilla myös keittoateria sekä salaattiannoksia.Vitriinistä löydät makeita ja suolaisia kahviherkkuja, joista aina osa on leivottu Kaarnasydämen omassa keittiössä (myös gluteenittomana).

Kesäkautena avoinna iso maisematerassi. Josta näkymä rinteen alapuolella soljuvaan Jokelanjokeen, sekä voit kuulla vieressä olevan Myllynkosken kohinan.

Kahvilasta löytyy n. 12 henkilön maisemakabinetti. Tila soveltuu hyvin kokousten tai pienten juhlien järjestämiseen. 

Reilu 50 paikkainen kahvila ja iso terassi palvelevat myös ryhmämatkalaisia. Kun ilmoitat tulostasi ennakkoon, pystymme palvelemaan isommankin ryhmän joustavasti ja nopeasti.

Rinteen alapuolella sijaitsee kaunis ulkoilualue, jossa historian havinaa.
Kosken rannalla vanha myllyrakennus sekä harvinainen vaakasuora hiidenkirnu. Kävelysillalla voit ihastella kosken virtausta. Alue on suosittu valokuvauskohde.

Tietoa esteettömyydestä

Kohteeseen ei ole esteetöntä pääsyä. Kahvila sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa johon pääsee ainoastaan rappuja pitkin.

Yhteystiedot

Sairaalantie 2-4
45360 Valkeala

Päivitä tiedot