Finlayson Pop Up

Finlayson – aidosti kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä. Jo vuodesta 1820 olemme olleet skandinaavisen ja pohjoismaisen tekstiilin edelläkävijä. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus on tehnyt Finlaysonista Suomen suosituimman tekstiilialan yrityksen

Tervetuloa Finlaysonin Pop Up -myymälään tutustumaan monipuoliseen kodintekstiilivalikoimaan. Finlayson on tekstiililiike, josta löydät mm. luomupussilakanat 5 vuoden takuulla, pellavapussilakanat jopa 50 vuoden takuulla, kestävät aluslakanat puuvillasta ja pellavasta sekä Reilun kaupan -pyyhkeet ja saunatekstiilit. Lisäksi Finlayson vuodevaateliike tarjoaa hyviin uniin ergonomiset tyynyt ja painopeitot sekä kauniit torkkupeitot, joilla viimeistelet makuuhuoneen tyylin. Finlayson sisustuskauppa tarjoaa myös aina ajankohtaisen valikoiman sisustustuotteita: koristetyynynpäälliset ja matot sekä kattaustekstiilit arkeen ja juhlaan.

Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisempia tekstiilituotteita. Puuvilla kuituna soveltuu erinomaisesti kodintekstiileihin, mutta sen tuotantoon liittyy monia ympäristö- ja sosiaalisia riskejä. Tämän takia kartoitamme jatkuvasti vastuullisempia materiaalivaihtoehtoja. Lisäksi haluamme olla läpinäkyvin kodintekstiilialan yritys. Tämä tarkoittaa meille muun muassa sitä, että tiedämme tuotteidemme toimitusketjujen toimijat ja julkaisemme ne kuluttajien nähtäville. Selvitimme ja julkaisimme verkkokaupassamme sertifoitujen GOTS- ja Reilu kauppa -tuotteiden matkan puuvillapellolta valmiiksi tuotteeksi. 

Tervetuloa ostoksille Finlaysonille!

Yhteystiedot

Tervasharjunkatu 1
45720 Kouvola

Päivitä tiedot