KymiSun

Veneristeilyjä, juhla- ja herkkuhetkiä Kymijoella, Repoveden Kansallispuistossa ja Verlassa, UNESCOn maailmanperintökohteessa. KymiSun tarjoaa ikimuistoisia veneretkiä Kymenlaaksossa ja vie tutustumaan alueen upeaan luontoon ja rikkaaseen kulttuuriin. Vastuullista matkailua jo vuodesta 1998.

Elämysretki Kymijoella

Tule ja anna suuren virran, Kymijoen, viedä sinut luonnon, kulttuurin ja mielenkiintoisen historian keskelle. Opastetut veneretket tutustuttavat sinut Kouvolaan vesiltä käsin. Vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, maaseudun rauhassa. Retki tehdään hyvinvarustetuilla puisilla tervantuoksuisilla jokiveneillä (2 kpl) mielenkiintoisissa kulttuurimaisemissa. Retki soveltuu hyvin myös TYHY, TYKY ja virkistyspäiviin.

Retken kesto: 3-4 tuntia
Lähtöpaikka: sopimuksen mukaan
Lähtöaika: sopimuksen mukaan
Hinta: alkaen 590€/10 hlö. Sisältää opastuksen, veneretken, veneen varusteet, kahvituksen, vakuutuksen, sekä alv:n. Retki ruokailulla alkaen 690€/10 hlö (sis alv).

 

Elämysretki Repoveden kansallispuistossa

Lähde virkistymään kiehtovien, jylhien ja vaihtelevien maisemien Repoveden kansallispuistoon. Pääset kokemaan kansallispuiston sekä vesillä että maastossa. Opas esittelee luontoa ja tarinoi alueen historiasta. Retken kohokohta on yhdessä vietetty herkkuhetki luontoruokailusta nauttien nuotiokahvien kera.

Retken kesto: 4-5 tuntia
Lähtöpaikka: Kansallispuiston portti Repovedellä
Lähtöaika: sopimuksen mukaan
Hinta: Henkilömäärän ja tarjoilun mukaan, 85–125€/hlö. Minimihinta 890€. Hinta sisältää opastetun veneretken, veneen varusteet ja vakuutuksen sekä puistokierroksen ja tarjoilut.

 

Elämysretki Verlassa

Retki Verlaan on ainutlaatuinen elämys. KymiSunin retkipaketti sisältää veneretken Verlan kirkkaille vesille, kahvihetken retken lomassa, opastetun Verlan museokierroksen sekä tutustumisen ruukkikylän miljööseen.

Retken kesto: 4-5 tuntia
Lähtöpaikka: Verlan museon ranta
Hinta: alkaen 89€/hlö, minimihinta 890€ (sis alv).

 

Elämys odottaa!

Yhteystiedot

Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Päivitä tiedot