Ankkapurha

Ankkapurha kukoistaa kesällä! Oli retkesi tarkoitus lyhyt piipahdus tai koko päivän visiitti, meiltä löytyy taatusti tekemistä koko perheelle.

Heinä- ja elokuussa  Anjalan kartanon ovet ovat yleisölle avoinna, ja kartanon sekä Makasiinikahvilan vapaan pääsyn taidenäyttelyt kutsuvat kulttuurinnälkäisiä. Makasiinikahvilan vastajauhettu kahvi, irtojäätelö ja Ankkapurhan omassa keittiössä valmistetut herkut tuovat puolestaan helpotusta sokerihampaan kolotukseen.  Omatoimiseen oleskeluun on tarjolla mm. 9-väyläinen frisbeegolfrata, mobiiliopastusreitit, kartanon puisto penkkeineen ja grillauspaikkoineen, sekä kolmen kilometrin mittainen Känkkärän luontopolku. Voit viihtyä alueella omatoimisesti, tai varata verkkokaupasta esimerkiksi ohjattua perhemelontaa tai pakohuonepelin.

 

Yhteystiedot

Ankkapurhantie 6A
46910 Anjala

Päivitä tiedot

Palvelut

Ateriapalvelut

Ankkapurha

Ankkapurhan Helmi palvelee tilauksesta järjestäen näyttävät tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin pitopöydistä kahvikutsuihin.

Kysy tarjouksemme herkutteluhetkestä kokous-, koulutuspäivän tai juhlan yhteyteen. Tilausruuissamme suosimme lähi- ja luomuruokaa. Tilauksesta teemme myös täyte- ja voileipäkakut! Arkisin ravintolamme palvelee lounasravintolana kaikille kävijöille. Tarjolla maittava lounas klo 10.30-13.00, hintaan 9,90 €/hlö. Lounas sisältää juomat, leivät, levitteet, salaattipöydän, pääruoan, jälkiruoan, kahvin/teen.

Lisää

Ankkapurha
Ankkapurhantie 15
46910 Anjala

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 40 5400 049

Makasiinikahvila

Ankkapurha

Makasiinikahvila on avoinna kesäaikaan, toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Kahvila tunnetaan mm. vastajauhetusta kahvista ja herkullisista jäätelöistä. Leivonnaiset leivotaan Ankkapurhan keittiössä, vanhassa kivinavetassa kahvilaa vastapäätä. Myös paikallisten tuottajien tuotteita on tarjolla. Kymenlaaksolainen perinneruokauutuus läppä on saanut suosiota jo useana kesänä.

Kartanon viljamakasiini rakennettiin vuonna 1842, samalla kun makasiinia vastapäätä oleva kivinen navettakin. Kaksikerroksisen makasiinin huippuna oli torni, jossa käyvä kello näytti alustalaisille aikaa. Kivimakasiini oli viljavarastona myös kartanon vuokralaisilla 1900-luvulla. Vuonna 1958 viljamakasiini kunnostettiin kahvilakäyttöön. Kahvilan pitäjinä on ollut lukuisia yrittäjiä vuosien varrella.

Vuonna 1977 kahvilan yläkerrassa alkoi pienimuotoinen taidenäyttelytoiminta. Nykyisin Ankkapurha Art – näyttelyt esittelevät paikallisia taiteilijoita. Taidenäyttelyt toteutetaan yhteistyössä Kouvolan taiteilijaseura Kouta ry:n kanssa.

Lisää

Ankkapurha
Ankkapurhantie 6 A
46910 Anjala

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 40 5400 049