Kouvolan Teatteri

Kouvolan Teatteri on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin!

Koti- ja ulkomaisen draaman lisäksi ohjelmistossa on komedioita, koko perheen näytelmiä sekä musikaaleja. - Juuri musiikkiosaaminen on yksi Kouvolan Teatterin vahvimmista vetovoimatekijöistä!

Ensi-iltoja on vuodessa 5-7, ja lisäksi ohjelmistossa on useita vierailuesityksiä. Katsojia teatterissa käy noin 40.000 näytäntökautta (syyskuu-toukokuu) kohti. Ryhmille teatteri tarjoaa myös kulissikierroksia, jotka tarjoavat kiinnostavan näkökulman teatterityöhön.

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle.

Kouvolan keskustassa sijaitsevan teatterin osoite on Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola.

Kouvolan Teatterin tulevat näytelmät ja muut esitykset näet teatterin nettisivuilta.

Tietoa esteettömyydestä

Teatteriimme on esteetön pääsy. Suuren näyttämön katsomossa on molemmin puolin kaksi pyörätuolipaikkaa. Myös pienelle näyttämölle/ klubille pääsee pyörätuolilla. Induktiosilmukka toimii kaikkien katsomoiden alueella. Halutessaan kuulokojeen voi asettaa T-asentoon.

Sopii liikuntarajoitteisilleHissiInva-wcLuiska sisääntulossa

Yhteystiedot

Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Lippukassa on avoinna ti-la klo 11-15 sekä 3 h ennen iltaesityksiä (syyskuu-toukokuu). Toimisto on avoinna klo 9-16.

Päivitä tiedot