Bike&Hike Maastopyöräily

Bike&Hike Maastopyöräily

Bike&Hike on kouvolalainen maastopyöräilyyn ja opastettuihin pyöräretkiin erikoistunut elämyspalvelu. Rakastamme liikkua luonnossa ja haluamme antaa mahdollisuuden siihen myös muille. Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Luonnossa liikkuminen on se juttu!

Järjestämme ohjattua maastopyöräilyä, kuntolenkkejä, opastettuja pyöräretkiä ja yön-yli-seikkailuja sekä maastopyöräkursseja Kymenlaakson upeassa luonnossa.

Bike&Hike vie sinut, ryhmäsi tai yrityksesi kohteisiin, kuten Repoveden kansallispuisto, Kymijoki tai harmaa betoni. Palvelun kruunaavat intohimoiset ja asiantuntevat oppaamme: "Tyytyväisyystakuulla".

Tavoitteemme on olla ulkoliikunnan ja retkeilyn tunnettu toimija Suomessa ja muualla Euroopassa.

"Polje, polje, kyllä ketjua riittää"

Bike&Hike Maastopyöräily

Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Ma - Pe 10:00 - 17:00 (muulloin sovittaessa)

Video

Palvelut

Maastopyörävuokraamo

Bike&Hike Maastopyöräily

Bikehike-pyörävuokraamo tarjoaa laadukkaat Cube-maastopyörät monenlaiseen menoon. Meiltä vuokraat kätevästi pyörän ja voit lähteä omatoimiselle kuntolenkille, kokeilla taitojasi lähipolulle, pyöräillä luontoretkelle tai mennä kauemmas etsimään unelmiesi polkua.

  Maastopyörä Enduro Fatbike
2 tuntia 19€ 35€ 19€
4 tuntia 29€ 49€ 29€
8 tuntia 39€ 69€ 39€
Vuorokausi 45€ 75€ 45€
Pe - Su 85€ 145€ 85€
Ma - Pe 110€ 190€ 110€
     
       
       
       
       
       
       
Lisää

Bike&Hike Maastopyöräily
Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+3584456080783

Sulje

Maastopyöräretki ja yö puussa

Bike&Hike Maastopyöräily

Haluatko luoda muistoja jotka säilyvät? Tällä retkellä maastopyöräillään Kymijoen upeassa luonnossa, syödään hyvin, tutustutaan historiallisen Anjalan kartanon tarinoihin ja nukutaan yö eksoottisesti puussa!

Päiväretkellä kuljemme maastopyörillä rauhallisena virtaavan Kymijoen vartta, ajaen välillä korpimetsää, välillä idyllistä maalaismaisemaa. Matkalla pysähdymme katsomaan paikallisia luontokohteita ja nähtävyyksiä sekä syömään eväitä.

Retken erikoisuus Tentsile-puumajoite on uusi ja elämyksellinen tapa viettää aikaa ja yöpyä luonnossa!

Tentsile on eräänlainen liikuteltava puumaja, jonka voi rakentaa nopeasti jälkiä jättämättä, ilman vasaraa ja nauloja. Luvassa on ainutlaatuinen yö. Pystytämme yhdessä ympäristöystävällisen Tensile-Eco-Campin, opimme nukkumaan mukavasti puussa ja yövymme tunnelmallisessa kartanon puistossa, Kymijoen rannalla.

Reitin maasto on vaihtelevaa, välillä hiekkatietä, metsäuraa tai eritaisoisia polkuja. Tempo pidetään rauhallisena, taukoja riittävästi. Reitillä voi olla paikoitellen teknisesti haasteellisia kohtia ja ylämäkiä, jotka voi tarvittaessa taluttaa.
Retki voidaan toteuttaa eri vaativuustasoisena, ryhmän tarpeet huomioon ottaen. Retki soveltuu retkeilijöille, ulkoilijoille ja liikunnallisille ihmisille, joilla on hyvä tai kohtalainen peruskunto.

Lisää

Bike&Hike Maastopyöräily
Ankkapurhantie 15

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+3584456080783

Sulje

Repoveden kansallispuisto maastopyörällä

Bike&Hike Maastopyöräily

Tällä opastetulla maastopyöräretkellä ajetaan läpi Repoveden kansallispuiston ja nähdään kaikki sen huikeimmat nähtävyydet – Lapinsalmen riippusilta, Kirnuhuoko, Mustalammin näkötorni ja Olhavanvuori. Pyörällä näet enemmän – koko Repovesi yhdessä päivässä!

Lepuuta silmiäsi kirkkaiden järvien muodostamassa metsämaisemassa, kiipeä näkötorniin katsomaan asumatonta erämaata ja koe aitoa luonnon rauhaa. Repoveden kansallispuistossa löydät jotain täysin kaupungista poikkeavaa – jylhiä kalliota, erämäälampia, aarniometsää ja sen elämää.

Repovedellä on useita idyllisiä taukopaikkoja, joissa kannattaa pysähtyä jo pelkästään maisemien takia. Retkellä pidetään yksi pitempi tauko, jolloin tehdään tulet ja nautitaan retkieväistä. Välillä jätämme pyörät hetkeksi ja kävelemme katsomaan läheistä nähtävyyttä.

Reitti sisältää Repovedelle ominaisia korkeuseroja, joten matkalla pääsee nauttimaan pitkistä laskuista, vastapainona tiukoille nousuille. Repovedellä voidaan ajaa helpompaa tai haastavampaa reittiä. Maastopohja on helpohkoa ja leveää polkua sekä metsä- ja hiekkatietä. Haastavampi osuus sisältää vaikeahkoa, kivistä polkua. Kulkeminen retkellä kysyy jonkin verran kuntoa, mutta soveltuu teknisyydeltään myös vähemmän maastopyörää ajaneelle.

Lisää

Bike&Hike Maastopyöräily
Riippusillantie 55
Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+3584456080783

Sulje