Puhjonrannan kurssikeskus

Puhjonranta on Kouvolan seurakuntayhtymän omistama kurssikeskus, joka sijaitsee kirkasvetisen Rapojärven rannalla Valkealassa, 15 km Kouvolasta. Täältä löytyvät majoitus- ja kokoustilat ruokailuineen kaikenkokoisille ryhmille. Tarjontaan kuuluvat myös hyvät rantasaunat.

Puhjonrannan kurssikeskus tarjoaa ryhmille hienot puitteet leirien, kokousten ja juhlien järjestämiseen, kauniin luonnon keskellä.  Kouvolan seurakuntayhtymä on rakennuttanut kurssikeskuksen, vanhoille Valkealan kartanon maille, vuonna 1982.

Puhjonranta sijaitsee Valkealassa, kirkasvetisen Rapojärven rannalla. Leirikeskuksen palveluihin kuuluvat majoitus-, ruoka- ja kokouspalvelut. Puhjonranta tarjoaa mahdollisuuden yöpymiseen 150 henkilölle.  Kokouksia varten on oma auditorio ja useampi kokoushuone varusteineen. Leirikeskuksessa on oma keittiö, jonka emännät huolehtivat vieraiden viihtymisestä aamusta iltaan saakka.  

Puhjonrannassa on tilaa olla ja harrastaa monipuolisesti.

Isossa, vehreässä pihapiirissä on leikkikenttä, tenniskenttä, lentopallokenttä ja oma jalkapallokenttä. Juoksukengät kannattaa pakata mukaan, sillä keskuksen maastoissa kiemurtelee oma pururata.  Nuotiopaikoilla ja kodalla voi viihtyä leiritunnelmissa ja ympäröivä luonto tarjoaa paljon tutkittavaa. Rantasaunoissa voit nauttia löylyistä ja pulahtaa laiturilta Rapojärveen uimaan. Puhjonrannassa on tarjolla kaikki mitä onnistuneeseen leirielämykseen tarvitaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Puhjonrantaan ja kerromme sinulle lisää. Tiedustelut arkisin 8.00-15.00 p. 040 065 1657 tai puhjonranta@evl.fi

Tietoa esteettömyydestä

Maasto lievästi mäkistä, mutta kulkureitit asfaltoitu. Tarvittaessa löytyy siirrettäviä luiskia.

Sopii liikuntarajoitteisilleInva-wcLuiska sisääntulossaInduktiosilmukka

Yhteystiedot

Puhjonrannantie 80
45370 Valkeala

Avoinna ympäri vuoden. Varaukset ja tiedustelut arkisin klo 8-15

Päivitä tiedot