Lomamökit Yli-Kaitala

Yli-Kaitala Resort

Osoite: Kaitalantie 323, 47490 Iitti

Max hlö 270 (ravintolassa)

Vietä kokous tai tykypäivä Lahden, Kouvolan ja Heinolan ”keskipisteessä” vain reilun sadan kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta. Kokous- ja ryhmätyötilat soveltuvat sekä pienille että suurille ryhmille (10-270 henkilöä). Uutuutena 120 paikkainen lasitettu terassi. Kokouksen lomassa on hauska virkistäytyä esimerkiksi mysteeripeleillä luonnossa tai kalastusretkellä Kettujärven kauniissa maisemissa.

Ketunleivän kokouspaketti sisältää kokoustilan, perustekniikan ja nopean Wi-Fi -yhteyden sekä kahvit ja maalaislounaan. Paketin hinta alkaen 39 €/hlö.

Metsäinen Kokouspaketti sisältää tulokahvit ja kettumaisen lohileivän tunnelmallisessa Kipinä-kodassa nuotion äärellä. Kokoustilana on hirsimökki, jossa peruskokoustekniikka on valmiina. Lisäksi tilassa on nopea Wi-Fi-yhteys. Maalaislounas nautitaan tilausravintolassamme, johon siirrytään kävellen luontopolkua pitkin. Lisäksi tarjolla on luontoaktiviteetti valintanne mukaan ja iltapäiväkahvit luonnon helmassa. Paketin hinta alkaen 89 €/hlö).

Kokouspaketti majoituksella sisältää majoittumisen hirsihuvilassa, maittavat ateriat ja saunomisen järven rannalla. Majoittuminen on kahden hengen huoneissa, ateriat nautitaan tilausravintolassa ja saunahetki koetaan ainutlaatuisessa Sammalsaunassa – tämä on  onnistunut kokouspaketti, joka jää mieleen. Paketin hinta alkaen 228 €/hlö.

Kokoustilassa on perustekniikka. Majoitukseen kuuluu kaksi lounasta, illallinen, kolmet kahvit, aamiainen, majoitukset kahden hengen huoneissa sekä vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet, saunomisen tilaussaunassa ja loppusiivouksen.

VIP-kokouspaketti pienryhmille. Kokous alkaa Järvineidon samppanjamaljoilla. VIP-huvila Auringonsilta on käytössänne kokouspäivän ajan. Oman kokkimme valmistama lounas sekä neljän ruokalajin illallinen juomineen tunnelmallisessa tilausravintolassamme kuuluvat pakettiin. Löylyt uniikissa Sammalsaunassa ja ulkoporeallas tähtitaivaan alla kruunaavat päivän. Hyvin nukutun yön jälkeen maistuu runsas maalaisaamiainen järvinäköalasta nauttien. Paketin hinta alkaen 325 €/ hlö.

Pakettiin sisältyy kokonaisuudessaan samppanjamalja, VIP-huvila Auringonsilta,  lounas, iltapäiväkahvi ja Järvineidon suudelma -leivos, neljän ruokalajin illallinen (juomina 12 cl valkoviini, 12 cl punaviini ja konjakki tai likööri 4 cl), tilaussauna Sammalsauna, ulkoporeallas, pyyhkeet, pesuaineet, yöpyminen ja aamiainen.

Tilausravintola Ketunleipä

Tarjoamme erinomaiset  tilat 270-paikkaisessa tilausravintola Ketunleivässä, joka on kunnostettu 1920-luvulla rakennetusta navetasta nykyaikaiseksi tilaksi.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouspyyntölomake ja lähetä se yritykselle.

Valitse tilaisuuden ajankohta

Täytä tiedot mahdollisimman tarkasti

Yhteystiedot

Yli-Kaitala Resort

Kaitalantie 323

47490 Iitti

Katso kartta suurempana »
Tilan palvelut

Oma kuljetus

Kuljetus enintään: 8 hlöä

Vaihtoehdot:

  • Pikku bussi
Kysy lisää

Catering/pitopalvelu

Tarjoilut enintään: 120 hlöä

Lisäpalvelut

Lisäpalveluihin kuuluu: 120 hlöä

Vaihtoehdot:

  • Astiat
  • Pöytäliinat/servetit
  • Tarjoiluhenkilökunta
  • Somistus
  • ruokien tuonti asiakkaan tilaan
Kysy lisää

Tutustu myös näihin

Kymen Paviljonki Oy

Kymen Paviljonki Oy

Max. 300 hlöä

Muu Kouvola

Kestikartano Aurantola

Kestikartano Aurantola

Max. 180 hlöä

Muu Kouvola

Puhjonrannan kurssikeskus

Puhjonrannan kurssikeskus

Max. 140 hlöä

Muu Kouvola

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy

Max. 10 000 hlöä

Muu Kouvola

KymiSunin Jokituvat

KymiSunin Jokituvat

Max. 30 hlöä

Muu Kouvola