Mustilan Joulupuodit

Mustilan Joulupuodit

Aika: Ma 16.12.2019 klo: 09:00

Paikka: Mustila Viini Oy, Mustilan Puistotie 21, 47200 Elimäki

Tutustu verkkosivuihin: http://www.mustilaviini.fi

Mustilan Joulupuodista löydät ihanat kotimaiset herkut niin omaan joulupöytään kun lahjaksikin. Ostosten lomassa voit virittäytyä joulutunnelmaan glögiä siemaillen. Glögipannuissa tuoksuvat Mustan Everstin tumma, perinteinen glögi mustaherukasta ja mustikasta sekä Mustilan viinitontun mukaan nimetty raikas ja pirteä Finkerporin Fiinimpi vaalea glögi, jolle ruusukvitteni antaa ihanan aromin.

Joulupuodista löydät viinien lisäksi kattavan valikoiman erilaisia MariaMamman elintarvikeherkkuja: mehuja, hilloja, hyytelöitä, valkosipulinkynsiä, sinappeja, limsoja ja glögejä. Lisäksi joulun valikoimissa on lähialueen tuottajien strutsi- ja lammassäilykkeitä, makkaroita, juustoja, hunajaa, kotimaisia jouluomenia, leivonnaisia… Kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. Mustilan joulupuodin tontut paketoivat Sinulle herkut juhlaan ja arkeen.

Mustilan Viinipuodin ja –tuvan lisäksi Mustilan Joulupuoti palvelee asiakkaita Mustilan Puukoululla josta löytyvät paikallisten kädentaitajien ihanat joululahjakäsityöt. Villasukat-ja lapaset, joko perinteisenä tai modernisti tuunattuna, ovat lahja, joka lämmittää kauan. Korut ja huovutetut käsityöt tai vaikkapa tunnelmallinen käsintehty kynttilä ja monet muut persoonalliset lahjaideat toivottavat Sinut tervetulleeksi joululahjaostoksille.

Tapahtuma on ikärajaton

VisitKouvola.fi ei vastaa tapahtuman tietojan mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Mustila Viini Oy

Mustilan Puistotie 21

47200 Elimäki

053777466

mustila.viini@co.inet.fi

Sijainti