Kylä Yllättää (Kantaesitys)

Kylä Yllättää (Kantaesitys)

Aika: La 22.2.2020 klo: 15:00

Paikka: Uusi Teatteri Utti / Kuivalan Nuorisoseuran talo, Kuivalantie 135, 45410 Utti

Hinta: Aikuiset 18, Eläkeläiset ja ryhmät 15, lapset 10. €

Tutustu verkkosivuihin: http://www.kuivalannuorisoseura.fi/

"Kylä yllättää" on musiikkikomedia, joka kertoo kesäisestä kylästä, jossa suurin osa kyläläisiä on lähtenyt kesälomien viettoon. Paitsi tietenkin ne, jotka ovat jääneet pitämään kyläläisten koteja silmällä.

Kikka huolehtii kaikkien kodeista, kukkasten kastelusta ja lemmikkien hoidosta, mutta kuinka suu pannaan, kun kylään eksyy ulkomaalainen, joka ei osaa sanoa sanaakaan suomea jakukaan kyläläisistä ei tunnu osaavan taas englantia. Kikkaan ihastunut Pultsi yrittää auttaa parhaansa mukaan, mutta sattuu kommelluksia ja väärinkäsityksiä.

Kuinka hommasta selvitään, kun kylän ainoat kieliä puhuvat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen? Heitä etsiessä meinaa mennä sormi suuhun, vai pitäisikö sanoa banaani?

Riemastuttava huumoripläjäys kestää väliaikoineen n. 2h 15min ja se on omakirjoittama! Näytelmä on kirjoitettu 2014 ja nyt se vihdoin näkee päivänvalonsa teatterilavalla. Musiikki pohjautuu 7 seinähullun veljeksen tuotantoon ja mukana on ihanan tuttuja kappaleita, kuten; Lihavat on lepposia, Banaania poskeen, Nakit ja muusi, jne. Meillä käy vain käteinen.

Hinnat 18€ / 15€ / 10€ ja varaukset numerosta 040 521 0977.

Tervetuloa mielenkiintoiseen kylätohinaan mukaan!

Tapahtuma on esteetön

VisitKouvola.fi ei vastaa tapahtuman tietojan mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Uusi Teatteri Utti / Kuivalan Nuorisoseura ry

Kuivalantie 135

45410 Utti

040 521 0977

kuivalannuorisoseura@gmail.com

Sijainti