Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola

Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola

Aika: Pe 12.6.2020 klo: 16:00

Paikka: Rykmentinpuisto, Kasarminmäki, Upseeritie, 45100 Kouvola

Tutustu verkkosivuihin: https://puolustusvoimat.fi/kesakiertue

Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola

Puolustusvoimien valtakunnallinen kesäkiertue tulee taas!

Kesäkuussa 2020 yhteensä kymmenellä paikkakunnalla järjestettävissä ulkoilmatapahtumissa on jokaiselle jotakin aina bluesista poppiin ja rockista souliin! Musiikin yhteydessä pääset tutustumaan mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen paikallisten joukko-ostastojen kalustonäyttelyiden ja toimintanäytösten kautta.

Klo 18 Ilmavoimien Big Band soittaa illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa.

Klo 19 Ilta jatkuu Souls of Women -trion ja Rakuunasoittokunnan big bandin setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen tähdittämä show tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta.

Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Showband. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Tapahtuma on esteetön Tapahtuma on ikärajaton

VisitKouvola.fi ei vastaa tapahtuman tietojan mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Puolustusvoimat

Upseeritie

45100 Kouvola

0443118250

toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Sijainti