Mallitila

Mallitila

Aika: La 26.9.2020 klo: 07:00

Paikka: Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola

Tutustu verkkosivuihin: http://www.facebook.com/kouvolananimalia

Vain harva meistä on vieraillut turkistarhalla. Käsityksemme tarhojen todellisuudesta on muiden antaman tiedon varassa. Turkisala vakuuttaa eläinten voivan häkeissään hyvin. Alan mukaan julkisuudessa nähdyt kuvat huonosti voivista eläimistä ovat vain yksittäistapauksia.
 
Keväällä 2019 muutama turkistarha avasi ovensa kiinnostuneelle yleisölle osana turkisalan mainoskampanjaa. Tämän näyttelyn kuvat otettiin yhden lyhyen tilavierailun aikana. 
 
Näky oli karu. Turkistuotantoon liitetyt eläinten hyvinvointiongelmat olivat tälläkin tarhalla, mallitilalla, vierailijoiden nähtävissä. Epäkohtia erityisemmin etsimättä vierailijat näkivät vääntyneet jalat, pureskellut hännät, silmätulehdukset, ahtauden ja ahdistuksen. Selvästi se, mitä turkisalalla pidetään normaalina, on monille muille anteeksiantamatonta.
 
Tämän näyttelyn kuvissa näkyy turkistarha Suomessa sellaisena kuin turkisala sen yleisölle halusi näyttää. Tältä näyttää mallitila.
 
Animalian valokuvanäyttely Mallitila on nähtävissä Porukkatalon 2. kerroksen aulassa Porukkatalon aukioloaikoina, ma - to kello 7 - 18 ja pe kello 7 - 15.
Tapahtuma on esteetön Tapahtuma on ikärajaton

VisitKouvola.fi ei vastaa tapahtuman tietojan mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Kouvolan Animalia

Savonkatu 23

45100 Kouvola

0449176853

kouvola@animalia.fi