Valokuvanäyttely Marraskuuni

Valokuvanäyttely Marraskuuni

Aika: Ma 30.11.2020 klo: 08:00

Paikka: Kauppakeskus Hansa, Torikatu 3-5, 45100 Kouvola

Kouvolalaisen, laajaan Mänttärin sukuun kuuluvan valokuvataiteilija Minna Metsärinteen valokuvanäyttely teemalla: Marraskuuni.

Näyttely esillä marraskuun ajan Kouvolan Valokuvataiteilijat ry:n hallinnoimassa Hansan Vitriinissä, Kauppakeskus Hansassa, Kouvolan ydinkeskustassa.

Pääpaino on Minnalle tärkeällä aiheella eli luontokuvilla. Lisäksi mukana on myös henkilökuvia että yksityiskohtia. Kuvat ovat pääosin värikuvia, osa mustavalkokuvia.
Kuvat ovat ajalta: 2008-2020.

Minna pyrkii valokuvillaan tuomaan esiin sen, mitä ja miten on maailmaa matkansa varrella nähnyt tai miten sitä haluaa omasta näkövinkkelistään nähdä. Kuvien kantavana voimana ovat useimmiten vahvat värit, kontrastit, yksityiskohdat sekä valot ja varjot.

Minnan valokuvia on ollut esillä yli 40 näyttelyssä vuodesta 2008 alkaen. Teemoina ovat olleet mm. Kotiseutuni Kymenlaakso, Ilon Pisaroita, My Way, Bella Italia ja Suomenlinna-Svartholma - Ehrensvärdin jäljillä.

Minnan kuvista postikortteja ja valokuvatauluja on myytävänä Lahjapuoti Metsärinteessä, joka sijaitsee niinikään Kauppakeskus Hansassa sekä verkkokaupassa: metsarinne.com.
Minnan kuvista on myös tulossa joulumarkkinoille Metsärinne -tuoteperhe, joka sisältää kodin tekstiilejä, luontoa arvostaen ja kunnioittaen.

Tapahtuma on esteetön Tapahtuma on ikärajaton

VisitKouvola.fi ei vastaa tapahtuman tietojan mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Kouvolan Valokuvataiteilijat ry. / Minna Metsärinne

Torikatu 3-5

45100 Kouvola

0403510770

minna@metsarinne.com