MANSKIN KULMAN JOULU

MANSKIN KULMAN JOULU

Aika: Ti 1.12.2020 klo: 08:00

Paikka: Kauppalankatu 5 liiketila, Kauppalankatu 5, 45100 Kouvola

Tutustu verkkosivuihin: http://www.kouvolanydinkeskusta.com

Joulu alkaa Kouvolan keskustasta!

Manskin Kulman Joulu tuo Kouvolan keskustaan joulun tunnelmaa sekä tarjoaa mahdollisuuden seurata näyteikkunassa esitettäviä jouluisia esityksiä.

Manskin Kulman Joulu sijaitsee liikehuoneistossa osoitteessa Kauppalankatu 5 ja se tarjoaa katsottavaa ohikulkijoille koko joulukuun. Tilaan tehdään joulukuuksi jouluseimi beduiinitelttoineen ja muine rekvisiittoineen. Valaistu upea seimi tulee olemaan Manskin katseenvangitsija ja jouluisen tunnelman luoja, jota kannattaa käydä ihastelemassa lounaskävelyllä, shoppailureissulla tai palatessa illanvietosta. Jouluseimen ympärille tulee myös pientä ohjelmaa joko siten, että yleisö on ikkunan takana tai mahdollisesti pieniä ryhmiä myös tilaan sisälle.

Jouluseimen toteuttavat Kouvolan helluntaiseurakunta ja Kouvolan Vapaaseurakunta. Ohjelman koordinoi Kouvolan Ydinkeskusta ry, joka huolehtii, että se on löydettävissä sekä tilan ikkunasta että yhdistyksen nettisivuilta että käytettävistä somekanavista. Tilassa esitetään myös Työnhaun performanssi -hankkeen valmistelema esitys. Hankkeen toteuttavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) ja Kouvolan Teatteri ja sitä rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen Ely-keskus.

Tapahtumasivu ja esitykset: https://kouvolansome.com/tapahtumat/manskinkulmanjoulu2020/

Järjestäjinä:
Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kouvolan ev.lut. seurakunnat
Kouvolan seurakunta
Kouvolan Helluntaiseurakunta
Kouvolan vapaaseurakunta
Pelastusarmeija Kouvola
Työnhaun performanssi -hanke, toteuttajina Xamk ja Kouvolan teatteri. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen Ely-keskus.

Tapahtuma on esteetön Tapahtuma on ikärajaton

VisitKouvola.fi ei vastaa tapahtuman tietojan mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Kouvolan Ydinkeskusta ry

Kauppalankatu 5

45100 Kouvola

0443118250

toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi