Poikilo: Koko Kouvolan Teatteri

Aika: To 23.3.2023 klo: 11:00

Paikka: Poikilo-museot, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

Hinta: Taidemuseo tai/ja kaupunginmuseo: aikuiset 11 euroa, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät 8 euroa. Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy. Taidemuseoon ja kaupunginmuseoon on vapaa pääsy perjantaisin klo 17-18. €

Tutustu verkkosivuihin: https://www.poikilo.fi/nayttelyt/

Koko Kouvolan Teatteri -näyttely esittelee Kouvolan Teatterin historiaa ja teatterin tekijöitä vuosien varrelta nykypäivään asti. Museossa kävijät pääsevät kurkistamaan kulissien takaiseen maailman, johon teatterikatsojat eivät tavallisesti pääse.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Kouvolan Teatterin kanssa. Teatteri täytti 60 vuotta viime vuonna, ja näyttely juhlistaa niin teatterin menneitä vuosia kuin teatterin nykyhetkeä. Teatterin tarina avautuu monipuolisten valokuvien ja kiinnostavien esineiden kautta.

Näyttely on suunnattu koko perheelle. Kävijä voivat ihailla teatteripukuja ja kekseliäitä tarpeiston esineitä sekä joitakin suurempia lavastusesineitä. Leikkimieliset näyttelyvieraat voivat itse esiintyä tai kokeilla lavastuksen luomista ja sen valaisemista. Lapset saavat päästää luovuutensa valloilleen heitä varten varatussa leikkitilassa.

Koko Kouvolan Teatteri 24.11.2021-8.10.2023, kaupunginmuseo Poikilossa
avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-17, maanataisin museo ja museokauppa ovat suljettuina.