Uusi Teatteri Utti: Pahojen Tapojen Kuppila

Aika: Pe 24.3.2023 klo: 19:00

Paikka: Uusi Teatteri Utti / Kuivalan Nuorisoseuran talo, Kuivalantie 135, 45410 Utti

Hinta: aikuiset 20e, Eläkeläiset, opiskelija ja työttömät 15e ja lapset 6-15v. 10e €

Tutustu verkkosivuihin: https://www.kuivalannuorisoseura.fi/

Osta lippu

Uusi Teatteri Utti: Pahojen Tapojen Kuppila

Tragikoominen näytelmä, joka koostuu pienestä taajamasta, joka on juuri yhdistynyt isompaan kaupunkiin. Kaikki eivät ole asiasta kauhean mielissään ja yrittävätkin kaikin keinoin kieltää tilanteen.

Taajaman syksyn keskelle ilmestyy uusi Pappi, Taito Raasu, joka ei tiedä edeltäjänsä aiheuttamaa mielipahaa taajamalaisten keskuudessa. Pappilan pihalla sattuu ja tapahtuu omituisia kommelluksia. Alueen oma ruoan lähituottajakin järjestää kaikille harmaita hiuksia, eikä kukaan ole turvassa, kun tältä naiselta palaa käpy.

Taajamassa tapahtuu oikeastaan enemmän asioita kuin voisi arvatakaan!

Omituiset tapahtumat seuraavat myös taajaman Pub Punaista Barettia, jossa tuntuu liikkuvan mitä mielenkiintoisempaa sakkia. Mikään ei tunnu menevän ihan kohdilleen, mutta eipä tuo haittaa - tämä porukka on luotu selviytymään tavalla tai toisella.

Hectorin musiikki siivittää tarinaa niin tutuilla kuin hieman tuntemattomillakin kappaleilla, hänen laajasta tuotannostaan. Livemusiikista vastaa Mekka Q -Bändi.

Näytelmän käsikirjoittanut Henna Hännikäinen neuvotteli kaksi vuotta Hectorin kanssa, jotta saataisiin Uttiin lupa kirjoittaa näytelmä hänen kappaleisiin. Edellisen kerran hän on antanut luvan musiikkiinsa käyttöön näytelmässä 2004 Turun kaupunginteatteriin, joten tämä onkin aika iso askel Uusi Teatteri Utille. 

Ohjaajana Eero Hasu ja käsikirjoittajana Henna Hännikäinen.

Pahojen tapojen kuppila saa kantaesityksensä Uusi Teatteri Utissa keväällä 2023. Pahojen tapojen kuppila esitykset 3.3. - 5.4.2023.

Tervetuloa Pahojen tapojen kuppilaan kera hullunkurisen porukan!

Tapahtuma on esteetön