Kartat ja esitteet

Tilaa Kouvolan maksuttomia esitteitä!

Kouvola Innovation Oy / Live & VisitKouvola on julkaissut seuraavat esitteet, joita toimitamme tilauksesta mielellämme. Esitteitä jaetaan Kouvolassa ja Iitissä on lukuisia esitejakelupisteitä mm. Kouvolan rautatieasemalla, kauppakeskus Hansassa ja Veturissa, kaupungintalon yhteispalvelupisteessä, Ydinkeskusta ry:n toimistolla Masnkilla, matkailukohteissa ja ABC-asemilla. Tällä sivulla pääset katsomaan myös esitteiden sähköisiä versioita.

Muistathan antaa yhteystietosi huolellisesti, jotta posti tulee varmasti perille. Ilmoita yhteystietosi lisäksi kappalemäärä. Kieliversioita voit tilata samalla. Tilaamasi materiaalit postitetaan mahdollisimman pikaisesti maksutta.
Tee tilaus sähköpostitse osoitteesta: matkailu@kinno.fi  tai soita: 020 615 5295

 

 • Kouvolan matkailuesite 2019
   Kouvolan luetuin matkailulehti on ilmestynyt juhlistamaan Asuntomessukesää ja sisältää mielenkiintoisia artikkeleita ja tietoa upeasta Kouvolasta. Mukana seudun kärkikohteet Tykkimäen huvipuisto & Aquapark, Repoveden kansallispuisto, UNESCOn maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas, Arboretum Mustila. Lisäksi esitellään poimintoja muusta matkailu- ja tapahtumatarjonnasta Kouvolassa ja Iitissä.

 • Retkipaketit ryhmille 2019
  Tässä esitteessä esitellään VisitKouvolan retkipakettiehdotuksia ryhmille.

 • Aina ajan tasalla olevan Kouvolan keskustan kartan saat karttapalvelustaSamaan palveluun päivittyvät myös muiden alueiden karttatiedot. Voit ladata PDF-version Kouvolan kartasta viereisestä listasta, mutta voimme myös postittaa sinulle paperisen version Kouvolan kartasta.

 • Repoveden kartta tarjoaa silmäyksen kansallispuiston parkkialueisiin, reitteihin ja alueen palveluihin. Voit siis suunnitella metsäretken hyvissä ajoin!

 • Kohtaamisia Kouvolassa - Tutustu Kouvolassa sijaitseviin kokous- ja tapahtumapaikkoihin ja tuo työporukkasi rentoutumaan tai viettämään onnistunut kokouspäivä Kouvolassa!

 • Kouvolan keskustan arkkitehtuuriopas esittelee sinulle Kouvolan ydinkeskustan erilaisia rakennuksia.

 • Arkkitehtuuriopas - Alvar Aalto -kohteet

 • Repoveden teemareittiesitteet esittelevät erilaisia reittejä Repoveden kiertämiseen keskittyen tiettyihin teemoihin. Teemareittejä ovat Tervajärven kierros, sekä Vuortenvalloitus.

 • Joillekin Repoveden perinteisille reiteille löytyvät omat esitteensä. Esitteet löytyvät suositulle Kaakkurinkierrokselle ja Korpinkierrokselle.

 • Näin pääset Repovedelle ja Verlaan 2019 esitteestä näet Repovesibussin aikataulun.