Iitti

Iitti

Iitti on tässä aivan Kouvolan naapurissa. Siellä me kouvolalaiset käymme golfaamassa, kalastamassa ja mökkeilemässä ja nauttimassa Iitin kesäisistä musiikkijuhlista, joiden loppukonsertti pidetään aina Hiidenvuoren laella. Iittiin on rakenteilla mahtava moottoriurheilukeskus Kymi Ring, jonne pääsemme kohta katselemaan kilpa-ajoja.

Ideat

Hiidenvuori

Iitin kuuluisin luonnonnähtävyys Hiidenvuori kohoaa jyrkänteisenä 60 metrin korkeuteen (127 metriä meren pinnan yläpuolelle).

Hiidenvuorentie
47610 Iitti

Iitin kirkko

Iitin kirkko on Suomen kauneimman kylän ja Iitin musiikkijuhlien keskipiste. Vuonna 1693 rakennettu puinen ristikirkko on rakennustaiteellisesti arvokas ja yksi Suomen viidestätoista 1600-luvulta säilyneestä puukirkosta.

Iitintie 846
47520 Iitti

Iitti Golf

Rentoa meininkiä Iitin Niskaportissa. Pelaa hyväkuntoisella kentällämme kauniissa ympäristössä ja nauti kahviomme palveluista. Varaa aika isommalle ryhmälle tai tule muuten vain.

Iitintie 684
47400 Kausala

Mukulanlahden lintutorni

Pyhäjärven lahdet ja Urajärvi ovat merkittäviä muuttolintujen levähdys-, pesimä- ja ruokailualueita.

Lyöttiläntie
Iitti

Neitsyt Marian syntymän tsasouna

Vuonna 2003 valmistunut tsasouna on pyhitetty Neitsyt Marian syntymän muistolle.

Keskikatu 4
47400 Iitti

Radalla Resort

Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla, Iitti Golfin ja KymiRingin naapurissa sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde.

Uimarintie 1
47400 Kausala

Yli-Kaitalan Lomamökit

Lomamökit, kokouspalvelut, tilausravintola, tilaussaunat, kalastus, retkeily, kelkka- ja mönkijäsafarit - Iitissä, Etelä-Suomi

Kaitalantie 323
47490 Iitti, Mankala

ABC Kausala

Viihtyisässä, 140 asiakaspaikan ABC-ravintolassa maistuvat runsas noutopöytä, à la carte -annokset sekä ABC-pizzat ja burgerit. Kesäisistä keleistä ja virvokkeista voi nauttia 20 paikkaisella terassilla. Kokousvieraita palvelee 36 hengenkokoustila moderneine laitteineen. Lapsille sisäleikkipaikka!

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje