Urheilupuisto

Palomäenkatu 23, 45100 KOUVOLA

-

Max hlö

-

Seisten

-

Istuen

-

Tilan tyyppi

-

Pinta-ala

Urheilupuiston alue on 20 hehtaaria laaja ja sijaintinsa ansiosta ainutlaatuinen Suomessa. Harvassa suomalaisessa kaupungissa on laadukkaasti rakennettua, monipuoliset liikuntamahdollisuudet tarjoavaa urheilupuistoa aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Matkakeskuksesta on vain 500 metrin kävelymatka Urheilupuiston porteille. Kouvolaan saapuvalle matkailijalle Urheilupuisto alkaa siis jo lähes siitä, kun hän tulee ovesta ulos kaupunkiimme. Urheilupuistossa on frisb...

Tilan lisätiedot

Alueella/tilassa järjestettyjä tapahtumia

mm. liikuntatapahtumia

Käytössä huomioitavaa

Puistosta löytyy vesi ja piensähkö. Alue ei sovellu tapahtumiin sateisina aikoina, koska alue toimii hulevesien tulva-altaana. Kevyen liikenteen väylillä pitää pääsääntöisesti olla esteetön kulku. Leikkialue tuo pieniä rajoituksia sen läheisyyteen sijoittuville tapahtumille. Suihkulähteen (allas) veden laatu voi vaihdella paljon. Allas on tarkoitettu koristeeksi, sen pohja ei kestä muuta käyttöä. Nurmialue on epätasainen ja juurakkoinen.

Huoltoliikenne ja pysäköinti

Urheilupuistossa on ilmainen pysäköintialue. Kapasiteetti: 250 autopaikkaa. Lisäksi on muuta pysäköintitilaa katujen varsilla.

Kulkuyhteydet ja liikennejärjestelyt

Etäisyys Kouvolan Matkakeskuksesta (rautatie- ja linja-autoasema): n. 500 m

Luvat ja vuokraajan tiedot

Luvan myöntää Kouvolan kaupungin kunnossapitopäällikkö Jukka Perttula, puh. 020 615 7603, jukka.perttula@kouvola.fi. Lisätietoja myös: www.kouvola.fi/luvat.

Jaa Somessa

Tulosta kohdekortti

Tarjouspyyntö