Kesäretki Repoveden kansallispuistossa

Pyydä tarjous!

Repovesikeskus, ,

Ulos 100, sisälle 80

Max hlö

-

Seisten

-

Istuen

-

Tilan tyyppi

-

Pinta-ala

Henkilömäärä: -

Patikointiretki Repoveden kansallispuistossa ryhmälle. Sertifioitu opas vie ryhmän Repoveden kansallispuiston suosituimmalle polulle, Ketunlenkille. Retkellä koetaan pitkä riippusilta, näköalapaikka ja ainutlaatuinen käsivälitteinen lossi. Tauko nuotion ääressä luonnon keskellä on myös muistettava

Pakettiin sisältyy:

Opastettu patikointiretki Repoveden kansallispuistossa Ketunlenkillä

Retken kuvaus

Retki alkaa kansallispuiston portilla informaatiohetkellä.

Ketunlenkillä on nähtävänä ja koettavana Repoveden kansallispuiston kiinnostavimmat paikat: 50 metriä pitkä riippusilta, käsivälitteinen Ketunlossi ja Katajavuoren hienot näköalat. Retken aikana pidetään tauko nuotiopaikalla.

Retkeen sisällytetään aina ateriapalveluja

Ateriapalveluista voidaan sopia asiakaan kanssa kulloinkin erikseen. Perusretkeen sisältyy aina nokipannukahvit ja perinteinen pikniklounas, nuotiomakkaraa ja leivonnainen. Vaihtoehtona voi olla täysi lounas nuotion ääressä ja haluttaessa lisäksi heti saavuttua nokipannukahvit liha- tai kalatäytteisen leivän/baakelin kera.

Kestävän luontomatkailun periaatteidemme mukaan vältämme kertakäyttöastioita ja muovia. 

Retki sopii erittäin hyvin työporukan virkistyspäivän osaksi, kun vielä täydentää tilauksen lisäpalveluna saatavalla hyvällä lounaalla. Ohjelmassa voi olla myös ryhmän kokoushetki.

Retken kohokohtia:

  • Riippusillan ylitys
  • Käsivälitteinen lossi
  • Ruokailu luonnon keskellä nuotion ääressä

Retken perustiedot

Retki voidaan tehdä sulan veden aikana toukokuu - elokuun, säätilan huomioiden. Retki on tilattava viikkoa ennen retkipäivää. Samantyylinen retki,on myös saatavana syyskuu-marraskuu.

Kokoontuminen ja lähtöpaikka Lapinsalmen parkkipaikka, Riippusillantie 55 Kouvola.
Retken kesto on noin neljä tuntia.

Patikointi on pääosin helppo. Korkeuserot tekevät patikoinnista matkaan nähden vaativamman. Lisäksi reitillä on joitakin varovaisuutta vaativia kohtia.

Huomioitava

Ryhmäretki, joka sopii kaikille yli 12-vuotiaille. Kysy nuorempien mukaan tulosta.

 

Tutustu tilaan