Kouvolan keskusta

Kouvolan keskusta

Kouvolan keskustaa on aika moni katsellut asemalla junan ikkunasta. Siitä ei ihan näy kaupungintalomme, joka on sellainen arkkitehtuurinen monumentti, että siitä on tehty nähtävyys. Pohjola-talo kyllä erottuu kauas. Se on niin iso ja ruma, että moni on alkanut pitää siitä varsin kauniina. Keskustassa on uusittu kävelykatu ja kahviloita, joissa juodaan Kouvolan omaa kahvia. Montaa muuta jälkiruokaa emme vielä tunne kuin Kouvolan lakritsin. Unohtuiko muuten mainita, että ihan keskustan kupeesta nousee oma laskettelukeskuksemme Mielakka?

Ideat

Kupponen kuumaa Kouvolassa

Tervetuloa kahville

Kouvola Nights

Yökerhot ja ravintolat Kouvolassa

Museoita joka lähtöön

Museot ja kulttuurikohteet Kouvolassa

Makuelämyksiä Kouvolassa

Kouvolan ravintolat ja kahvilat

Kupponen kuumaa Kouvolassa

Tervetuloa kahville

Kouvola Nights

Yökerhot ja ravintolat Kouvolassa

Museoita joka lähtöön

Museot ja kulttuurikohteet Kouvolassa

Makuelämyksiä Kouvolassa

Kouvolan ravintolat ja kahvilat

Amarillo Kouvola

Kymen Seudun Osuuskauppa

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, ´dilloja...

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Bar Cafe Columbia

Bar Cafe Columbia

Kouvolan Matkakeskuksella sijaitseva viihtyisä kahvila.

Hallituskatu 3
45100 Kouvola

Bistro Goutu

Riimi Ravintolat Oy

Tunnelmallinen lounas- ja A la Carte ravintola Kouvolan keskustassa keskuspuiston laidalla. Ravintolassa panostetaan lähituottajien raaka-aineisiin ja pienpanimoiden oluisiin.

Oikokatu 3
45100 Kouvola

Bistro Kouvola

Bistro Kouvola

Bistro on viihtyisä ravintola Kouvolan keskustassa sijaitsevan hotelli Scandicin yhteydessä. Kaipaat sitten lounasta tai illallista, niin Bistrosta löydät herkkuja moneen makuun.

Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Coffee House

Kymen Seudun Osuuskauppa

Monipuolinen kahvila Coffee House palvelee Sokos Kouvolan yhteydessä.

Kauppalankatu 1
45100 Kouvola

Eduko

Eduko

Eduko tuottaa yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille monipuolisia palveluratkaisuja. Koulutuksen ja osaamisen kehittämisen ohella tarjoamme viihtyisiä tiloja pienistä kokouksista suuriin tapahtumiin. Oppilaitoksessamme toimii kaksi ravintolaa.

Taitajantie 2
45100 Kouvola

ElämysBunkkeri

Bunkkeri.fi

ElämysBunkkeri on täyden palvelun elämyskeskus Kouvolassa. Meiltä löytyy aktiviteettejä ja tunnelmallisia tiloja keskustasta, kaikki saman katon alta, tai luontoaktiviteettejä, vain 15min ajomatkan päästä keskustasta. Helppo tulla ja järjestää. Valitse tilaisuus valmiista paketeista.

Kouvolankatu 15
45100 Kouvola

Eränen

Erane Ky

Eränen toteuttaa korkeatasoisia luontomatkailupalveluita tarjoamalla laadukkaita telttasaunapalveluita erilaisille ryhmille ja teemoitettuja opastettuja retkiä. Lisäksi Eränen vuokraa korkeatasoisia retkeilyyn liittyviä varusteita. Eränen toteuttaa telttasaunapalveluita myös Kouvolan alueella.

Joutsentie 20
45160 Kouvola

Frans & Rose, Kouvola

Frans & Rose, Kouvola

Frans & Rose -bistro on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän bistromme Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydestä

Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola

Gastropub Betony

Mykkä Hiihtäjä Oy

Aivan Kouvolan keskustassa sijaitseva Betony on hyvän ruuan ja juoman kohtauspaikka.

Oikokatu 2
45100 Kouvola

Happy Bowling

Kouvolan Keilahalli

Happy Bowling on keilahalli ja baari Kouvolan keskustassa. Kahviosta pienet suolaiset ja makeat kahvin kera. Yläkerrassa toimii Juhlatalo Kasku, jonka tiloissa vietät juhlia, pidät kokouksia ja koulutuksia. Vuokrattavissa on myös kaksi saunaa. Palveluihin kuuluu mahdollisuus ruokailuun.

Salpausselänkatu 40
45100 Kouvola

Hopeakuula Arcade

Pelitaivas Oy

Hopeakuula Arcade on harrastajavetoinen retropelihalli, joka tarjoaa kävijöille lähes 30 flipperiä kuudelta eri vuosikymmeneltä yhdellä sisäänpääsymaksulla. Pelihalli sijaitsee Kouvolan Kellomäessä.

Asentajankatu 5
45130 Kouvola

Hotelli Turistihovi / Pub 23

Hotelli Turistihovi Oy

Yksityinen Hotelli Kouvolan ydinkeskustassa. Majoituskapasiteettia löytyy 50 hengelle. Pub 23 hotellin yhteydessä palvelee ma-to klo 6-23 pe ja la 9-02 ja su 9-23. Elävää musiikkia on tarjolla joka perjantai ja lauantai, sekä satunnaisesti myös viikolla. Tarjolla myös herkullisia ruokia.

Kouvolankatu 23
45100 Kouvola

Höyryveturimatkat

Höyryveturimatkat 1009 Oy

Nostalgisia höyryjunamatkoja koko Suomessa ympäri vuoden.


45100 kouvola

Hyvinsyöntipaikka Olé

J & S Kurvinen Ky

Vuonna 1982 perustettu Ravintola Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä Kouvolan keskustassa. Tarjoamme parhaista raaka-aineista tunteella valmistettuja aterioita.

Kouvolankatu 34
45100 Kouvola

Irish Pub Old Tom

Kymen Seudun Osuuskauppa

Vuodesta 1995 asti palvellut olutravintola Irish Pub Old Tom tarjoaa sinulle viihtyisän olohuoneen, jossa voit seurata urheilua, kokea makuelämyksiä ja rentoutua Irlantilaisessa tunnelmassa. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja loistavaa palvelua viikon jokaisena päivänä.

Käsityöläiskatu 4
45100 Kouvola

Kahvila ja lahjapuoti Onnenkukko

Onnenkukko

Onnenkukko on pullan tuoksua, hyvää kahvia ja ystävällistä palvelua. Ihan niin kuin ennen vanhaan. Tarjolla on hyvää kahvia, maistuvia kotileivonnaisia, vanhan ajan limonaadia, jäätelöä ja muita herkkuja. Puodista löytyy mukavia lahjoja ja tuliaisia. Onnenkukko on avoinna ympäri vuoden, tervetuloa !

Varuskuntakatu 6
45100 Kouvola

Kahvila Onkapannu

Kahvila Onkapannu

Onkapannu kiva Kahvitupa Ja ihan tuossa nurkan takana, Asemankoululla uuden Asemanportti-kerrostalon pihamaalla, vähän piilossa, vaan äkkiä sinne oppii.

Asemakatu 2 C
45100 Kouvola

Kahvila Ramin konditoria

Ramin Konditoria Kahvila OY

Herkkusuiden ykköspaikka Kouvolan kävelykatu Manskilla! Tarjolla laaja valikoima oman leipomon käsintehtyjä tuotteita ihanista kakuista suolaisiin herkkuihin. Tarjolla arkisin myös kevytlounas.

Kauppalankatu 4
45100 Kouvola

Kahviputiikki Papulaari

Kahviputiikki Papulaari

Kahviputiikki Papulaari on pieni herkkukauppa ja kahvila Kouvolankadulla. Valikoimaamme kuuluvat kotimaista ja lähituotantoa olevat kahvit, teet, leivonnaiset ja makeiset. Kesäisin tarjolla on myös jääkahvia ja jäätelöä.

Kouvolankatu 14
45100 Kouvola

Käpylän kirkko

Käpylän kirkko

Käpylän kirkko on Yrjö Vaskisen suunnittelema kirkkorakennus. Se valmistui vuonna 1952 ja vihittiin käyttöön 11. toukokuuta 1952. Kirkossa suoritettiin peruskorjaus vuonna 1992 ja nykyään se toimii suosittuna vihkikirkkona.

Käpylänkatu 39
45200 Kouvola

Kartano Villa Ruths

Tervolin Oy

Villa Ruths on puistoalueen ympäröimä kaunis herraskartano. Kartano sijaitsee Kouvolassa, Kuusankosken keskustan alueella. Täällä järjestät elämäsi tilaisuudet oli kyseessä sitten kokous tai juhlat.

Koskenrannankatu 4
45700 Kuusankoski

Kasarminmäki

Kasarminmäki

Kasarminmäki on historiallinen alue aivan Kouvolan ydinkeskustan kupeessa.

Kasarminmäki
45100 Kouvola

Kävelykatu Manski

Kävelykatu Manski

Vuoden 2017-2019 aikana mittavan uudistuksen kokenut Kävelykatu Manski sijaitsee Kouvolan keskustassa ja sen varrella ja ympäristössä järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja toimintaa.

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Koti- ja RadioMuseo

Kouvolan Putkiradiomuseosäätiö

Putkiradiomuseosäätiön museoihin kuuluvat Kotimuseo, Radiomuseo ja Sotilasradiomuseo. Voit tutustua kaikkiin museoihin saman retken aikana!

Pajaraitti 1
45100 Kouvola

Kouvolan frisbeegolfradat

Kouvolan frisbeegolfradat

Frisbeegolfia voi kokeilla Kouvolassa useammassa paikassa. Ratoja löytyy aloittelijoille, mutta myös kokeneille pelaajille.


45100 Kouvola

Kouvolan kaupungin luontopolut

Kouvolan kaupungin luontopolut

Nauti luonnosta ja rentoudu metsässä


45100 Kouvola

Kouvolan kaupungintalo

Kouvolan kaupungintalo

Vuonna 1968 valmistunut kaupungintalo on Kouvolan kaupungin hallinnon keskus, mutta se toimii myös konsertti- ja tapahtumapaikkana.

Torikatu 10
45100 Kouvola

Kouvolan keskuskirkko

Kouvolan keskuskirkko

Kouvolan Evankelis-Luterilainen Keskuskirkko on valmistunut vuonna 1977 ja vihitty käyttöön 2.4.1978. Keskuskirkon valmistuttua Kouvolan seurakunta luovutti korvauksetta entisen pääkirkkonsa, venäläisten vuosina 1913-15 rakentaman kivikirkon, Haminan ortodoksiseurakunnalle.

Marjoniementie 5
45100 Kouvola

Kouvolan Matkailuoppaat ry

Kouvolan Matkailuoppaat ry

Kouvolan Matkailuoppaat tarjoavat tilauksesta opastettuja kaupunki- ja teemakierroksia sekä kohdeopastuksia kaiken kokoisille ryhmille tai vaikkapa yhdelle henkilölle Kouvolassa ja Iitissä. Kesäisin on kaikille avoimia kävelykierroksia .

Kouvolan Museokortteli

Kouvolan Museokortteli ry

Kouvolan Kaunisnurmella sijaitseva Museokortteli on idyllinen puutalokortteli ja osanen Kouvolan historiaa. Kuljettajien kauppalanosana tunnettu alue on viihtyisä kohde vierailla, tehdä ostoksia ja tutustua alueen historiaan talojen seinissä olevista kylteistä.

Varuskuntakatu 3-9
45100 Kouvola

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat

Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus.


Kouvolan seutu

Kouvolan seudun S-marketit

Kouvolan seudun S-marketit

S-marketin tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla.


Kouvola

Kouvolan seudun Sale-myymälät

Kouvolan seudun Sale-myymälät

Sale-pienmyymälät palvelevat sinua joka päivä aamusta iltamyöhään. Salen valikoimista löydät houkuttelevat tuoretuotteet sekä muut tutut elintarvikkeet. Käyttötavaravalikoimasta löytyvät muun muassa jokapäiväiset hygieniatuotteet ja muut arjen perustarvikkeet. Hintataso on Salessa kohdallaan.


Kouvola

Kouvolan Teatteri

Kouvolan Teatteri Oy

Kouvolan Teatteri on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin!

Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Kouvolan Ydinkeskusta ry

Kouvolan Ydinkeskusta ry

Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle on tärkeää yhdessä tekemisen voima. Kouvola on erikoiskaupan ja -palvelun keskus, jossa ei ole unohdettu viihtyvyysasioita tekemällä vuosittain runsaasti ilmaistapahtumia, joiden ”moottorina” Ydinkeskusta ry toimii.

Kauppalankatu 6-8
45100 Kouvola

Kouvolatalo

Kouvolatalo

Kokous-, koulutus- ja konserttisalien palveluiden myynti

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Kymi Sinfonietta

Kymenlaakson Orkesteri Oy

Kansainvälinen huippuorkesteri Kymenlaaksossa! Palavalla tunteella soitetuissa konserteissa kuullaan säveliä rakastetuista klassikoista svengaavaan menoon - elävän musiikin iloa ja energiaa! Konsertit viikottain Kouvolassa ja Kotkassa.

Torikatu 10
45100 Kouvola

KymiSun

KymiSun

Koe Kymijoki unohtumattomalla tavalla tänä kesänä! Tarjoamme nyt koko heinäkuun ajan veneretken hintaan 490 € (norm. 560 €).

Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuistossa ajetaan polkuautoilla ja opetellaan liikennesääntöjä. Liikennepuisto sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa, Jaakonpuistossa. Polkuautojen rattiin pääsevät alle 140 cm pituiset kuljettajat.

Kalevankatu
45100 Kouvola

Lomatila Harju

Esko ja Eija Sorsa

Vuokraamme rantamökkejä yhdestä päivästä pitkäaikaiseen oleiluun Kouvolan kaupungin Enäjärven kylällä. Tilalla myös suoramyyntiä ja pitopalvelu toimintaa.

Sorsankuja 28
46450 Enäjärvi

Makasiinikahvila

Ankkapurhan kulttuurisäätiö

Makasiinikahvila on perustettu kiviseen, vuonna 1842 rakennettuun kartanon viljamakasiiniin.

Ankkapurhantie 11
46910 Anjala

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Uudistettu vaaleanpunainen klassikko hurmaa palvelullaan! Vaakuna on monimuotoinen kaupunkihotelli, jossa onnistuu tilaisuus kuin tilaisuus!

Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola

Panimokahvila Vanha Kauppa

Kymen Kauppakartano Oy

Vuonna 1925 valmistuneessa entisessä kaupparakennuksessa toimiva nostalginen panimokahvila. Meiltä saat kahvilatuotteiden ja muiden juomien lisäksi Kouvolan ensimmäisen pienpanimon, Panimo Hopan tuotteet.

Valtakatu 11
45700 Kuusankoski

Pienoisrautatiemuseo - semaforo

Ikatrain Museo Oy

Pienoisrautatiemuseo on kohtauspaikka, jossa muiden yllätysten ohella veturit roikkuvat ylösalaisin ja vislaavat oikealla äänellä. Löytäkää takaisin lapsuutenne unelmiin, joiden luulitte olleen hukassa.

Asemakatu 2 C
45100 Kouvola

Pohjois-Kymen musiikkiopisto

Pohjois-Kymen musiikkiopisto

Pohjois-Kymen musiikkiopisto on yksityinen, alueellinen musiikkioppilaitos. Sen kotipaikka on Kouvola, lisäksi opetusta annetaan Iitissä ja Luumäellä. Oppilaita on noin 900. Musiikkiopisto tuottaa vuosittain yli sata erilaista konserttia.

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Poikilo-museot

Poikilo-museot

Sukella Kouvolan historiaan ja taiteeseen! Poikilo-museoissa on tarjolla erilaisia näyttelyitä koko kesän.

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Pyhän Ristin kirkko

Pyhän Ristin kirkko

Pyhän Ristin kirkko on valmistunut vuonna 1915 venäläiseksi sotilaskirkoksi. Kirkko toimi aikoinaan myös Kouvolan evankelis-luterilaisen seurakunnan pääkirkkona kunnes se luovutettiin Haminan ortodoksiselle seurakunnalle ja muutettiin jälleen ortodoksiseksi kirkoksi.

Kirkonmäenkatu 2
45100 Kouvola

Pyhän Ursulan kirkko

Pyhän Ursulan kirkko

Roomalaiskatolinen Pyhän Ursulan kirkko on vihitty käyttöön vuonna 1993.

Valimontie 1
45100 Kouvola

Ravintola Mulligan's

EKP-Palvelut oy

Viihtyisä iltaravintola Kouvolan keskustassa.

Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Ravintola Paja

Kaakkois - Suomen Ammattikorkeakoulu

Ravintola Paja toimii Kaakkois - Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampuksella. Löydät meidät kampuksen päärakennuksen vierestä sijaitsevasta, modernista lasisesta rakennuksesta. Palvelemme Pajassa opiskelijoita, henkilökuntaa sekä muita kahvila- ja lounasasiakkaitamme.

Kuuselankatu 1
45 100 Kouvola

Ravintola Pohjola

Compass Group Finland Oy

Ravintola Pohjola avoinna arkisin ma-pe klo 07.45-15.00, buffetlounas tarjolla klo 10.45-13.00, kahvila avoinna klo 7.45-15, kokoustiloja löytyy ravintolan yhteydessä 5 joihin mahtuu n.70 hlö. Tilauksesta avoinna muuna aikana.

Kauppamiehenkatu 4
45100 Kouvola

Repoveden kansallispuisto

Repoveden kansallispuisto

Repovesi tarjoaa reilut 40 kilometriä helpompia, vähän vaikeampia ja lähes pystysuoria reittejä. Aloita retkesi joltakin näistä sisääntuloalueista (pysäköintipaikat): Lapinsalmi ja Tervajärvi alueen eteläosassa, Saarijärvi pohjoisosassa.

Riippusillantie 55
47910 Kouvola

Ritan Nauha & Nappi

Ritan Nauha & Nappi tmi

Käsityö ja ompelutarvikeliike.

Kouvolankatu 1
45100 Kouvola

Rosso Kouvola

Kymen Seudun Osuuskauppa

Rosso Kouvola on koko perheen suosikkiravintola kävelykatu Manskilla keskustan sydämessä. Monipuolisen ruokalistan suomalais-italialaisista herkuista nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin.

Kauppalankatu 1
45100 Kouvola

Safetor Kaakko

Etelä-Suomen vartiointi

Olemme paikallinen yskityisen turvallisuusalan yritys. Meidän kauttamme saatavilla monenlaiset turvallisuuspalvelut tarpeisiinne. - Järjestyksenvalvonta, vartiointi 24/7, turvatekniikka jne.

Korjalankatu 20
45130 Kouvola

Scandic Kouvola

Scandic Kouvola

Scandic Kouvola sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa, vain pienen kävelymatkan päässä matkakeskukselta. Lähellä ovat myös kaikki keskustan ravintolat, kahvilat ja muut palvelut.

Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Sokos Kouvola

Sokos Kouvola

Sokos on monipuolinen tavaratalo Kouvolan ydinkeskustassa.

Kauppalankatu 3
45100 Kouvola

South by Cycle pyöräilyreitti

South by Cycle pyöräilyreitti

South by Cycle on uusi pyörämatkailureitti Kouvolasta Hankoon.


45100 Kouvola

Subway Kouvolankatu

JM Hannus Oy

Herkullista ruokaa

Kouvolankatu 13
45100 Kouvola

SunrayTravels

SunrayTravels Ky

SunrayTravels järjestää vapaa-ajan toimintaa Suomessa ja tarjoaa erilaisia matkailupalveluja, kuten mökkivuokraus, kalastus, kuljetuspalvelut, venevuokraus ja erilaiset retket.

Puhjontie 17
45720 Kuusankoski

Urheilupuiston uimahalli

Urheilupuiston uimahalli

Palomäenkatu 44
45100 Kouvola

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

VisitKouvolan matkailuneuvonta jalkautuu sinne, missä matkailijat ovat, eli tapahtumiin ja matkakohteisiin. Tavoitat meidät myös puhelimitse, sähköpostilla tai internetsivujemme chatin avulla.


45100 Kouvola

Ympäristön Auto Kouvola

Kymen Seudun Osuuskauppa

Täyden palvelun autotalo Ympäristön Auto Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki autokaupan palvelut kätevästi yhdessä paikassa. Saman katon alle on keskitetty automyynti, huoltokorjaamo, kolarikorjaamo ja maalaamo.

Kaitilankatu 3
45130 Kouvola

ABC Kausala

Viihtyisässä, 140 asiakaspaikan ABC-ravintolassa maistuvat runsas noutopöytä, à la carte -annokset sekä ABC-pizzat ja burgerit. Kesäisistä keleistä ja virvokkeista voi nauttia 20 paikkaisella terassilla. Kokousvieraita palvelee 36 hengenkokoustila moderneine laitteineen. Lapsille sisäleikkipaikka!

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

ABC Koria

ABC Koria tarjoaa viihtyisän taukopaikan ja monipuolisen palvelukeskuksen niin matkaajalle kuin lähiseudun asukkaalle. ABC Koria sijaitsee noin 8 km päässä Kouvolan keskustasta Helsingin suuntaan, aivan VT6:n varrella.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

ABC Prisma

ABC Prisma Kouvola sijaitsee nimensä mukaisesti Kouvolan Prisma-keskuksen pihapiirissä, VT6:n kupeessa. ABC:n palveluvalikoimaan kuuluvat polttonesteet, autotarvikkeet, pikahuolto, pesukatu ja kahvio.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

ABC Utti

Tiesitkö, että Suomen ensimmäinen ABC-liikennemyymälä avattiin Uttiin? Perinteikäs Utti sijaitsee Kouvola–Lappeenranta-tien (VT6) varrella noin 10 km Kouvolasta Lappeenrantaan päin, Utin lentokentän vieressä.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Kalastus Suomessa

Järjestämme kalastusretkiä suomea ja venäjää puhuvien ammattilaisten opastuksella Kouvolan, Lahden, Haminan ja Mikkelin seuduilla merellä, järvillä, joilla tai koskilla. Järjestämme myös kalastuslupa-asiat.

Lisää

SunrayTravels
Kalliokatu, 50
45720 Kuusankoski

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358458844777 (Slava)

Kuljetuspalvelut Suomessa

Suomen kuljetuspalvelut sisältävät: kuljetuksen tilaus tarpeittenne mukaan, haku saapumispaikasta (lentokentältä, rautatie- tai linja-autoasemalta tai satamasta), matkatavaroiden lastaus autoon, kuljetus määräpaikkaan lyhyintä reittiä pitkin mukavissa olosuhteissa.

Lisää

SunrayTravels
Kalliokatu, 50
45720 Kuusankoski

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358458844777 (Slava)