Kouvolan keskusta

Kouvolan keskusta

Kouvolan keskustaa on aika moni katsellut asemalla junan ikkunasta. Siitä ei ihan näy kaupungintalomme, joka on sellainen arkkitehtuurinen monumentti, että siitä on tehty nähtävyys. Pohjola-talo kyllä erottuu kauas. Se on niin iso ja ruma, että moni on alkanut pitää siitä varsin kauniina. Keskustassa on uusittu kävelykatu ja kahviloita, joissa juodaan Kouvolan omaa kahvia. Montaa muuta jälkiruokaa emme vielä tunne kuin Kouvolan lakritsin. Unohtuiko muuten mainita, että ihan keskustan kupeesta nousee oma laskettelukeskuksemme Mielakka?

Ideat

Pyörällä alas Mielakkaa

Kouvola hurjapäille osa 2.

Yökerhot Kouvolassa

Kouvola Nights

Yökerhot ja ravintolat Kouvolassa

Museoita joka lähtöön

Museot ja kulttuurikohteet Kouvolassa

Kouvolasta löydät useita tasokkaita ravintoloita ja kahviloita

Makuelämyksiä Kouvolassa

Kouvolan ravintolat ja kahvilat

Pyörällä alas Mielakkaa

Kouvola hurjapäille osa 2.

Yökerhot Kouvolassa

Kouvola Nights

Yökerhot ja ravintolat Kouvolassa

Museoita joka lähtöön

Museot ja kulttuurikohteet Kouvolassa

Kouvolasta löydät useita tasokkaita ravintoloita ja kahviloita

Makuelämyksiä Kouvolassa

Kouvolan ravintolat ja kahvilat

Aikuiskoulutus TAITAJA

Kouvolan Aikuiskoulutus Taitaja tuottaa yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille monipuolisia palveluratkaisuja. Koulutuksen ja osaamisen kehittämisen ohella tarjoamme viihtyisiä tiloja pienistä kokouksista suuriin tapahtumiin. Oppilaitoksessamme toimii kaksi ravintolaa.

Taitajantie 2
45100 Kouvola

Amarillo Kouvola

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, ´dilloja...

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Bar Cafe Columbia

Kouvolan Matkakeskuksella sijaitseva viihtyisä kahvila.

Hallituskatu 3
45100 Kouvola

Coffee House

Monipuolinen kahvila Coffee House palvelee Sokos Kouvolan yhteydessä.

Kauppalankatu 1
45100 Kouvola

ElämysBunkkeri

ElämysBunkkeri on täyden palvelun elämyskeskus Kouvolassa. Meiltä löytyy aktiviteettejä ja tunnelmallisia tiloja keskustasta, kaikki saman katon alta, tai luontoaktiviteettejä, vain 15min ajomatkan päästä keskustasta. Helppo tulla ja järjestää. Valitse tilaisuus valmiista paketeista.

Kouvolankatu 15
45100 Kouvola

Eränen

Eränen toteuttaa korkeatasoisia luontomatkailupalveluita tarjoamalla laadukkaita telttasaunapalveluita erilaisille ryhmille ja teemoitettuja opastettuja retkiä. Lisäksi Eränen vuokraa korkeatasoisia retkeilyyn liittyviä varusteita. Eränen toteuttaa telttasaunapalveluita myös Kouvolan alueella.

Joutsentie 20
45160 Kouvola

Frans & Rose, Kouvola

Frans & Rose -bistro on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän bistromme Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydestä

Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola

Gastropub Betony

Aivan Kouvolan keskustassa sijaitseva Betony on hyvän ruuan ja juoman kohtauspaikka.

Oikokatu 2
45100 Kouvola

Happy Bowling

Happy Bowling on keilahalli ja baari Kouvolan keskustassa. Kahviosta pienet suolaiset ja makeat kahvin kera. Yläkerrassa toimii Juhlatalo Kasku, jonka tiloissa vietät juhlia, pidät kokouksia ja koulutuksia. Vuokrattavissa on myös kaksi saunaa. Palveluihin kuuluu mahdollisuus ruokailuun.

Salpausselänkatu 40
45100 Kouvola

Hotelli Turistihovi / Pub 23

Yksityinen Hotelli Kouvolan ydinkeskustassa. Majoituskapasiteettia löytyy 50 hengelle. Pub 23 hotellin yhteydessä palvelee ma-to klo 6-23 pe ja la 9-02 ja su 9-23. Elävää musiikkia on tarjolla joka perjantai ja lauantai, sekä satunnaisesti myös viikolla. Tarjolla myös herkullisia ruokia.

Kouvolankatu 23
45100 Kouvola

Höyryveturimatkat

Nostalgisia höyryjunamatkoja koko Suomessa ympäri vuoden.


45100 kouvola

Hyvinsyöntipaikka Olé

Vuonna 1982 perustettu Ravintola Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä Kouvolan keskustassa. Tarjoamme parhaista raaka-aineista tunteella valmistettuja aterioita.

Kouvolankatu 34
45100 Kouvola

Irish Pub Old Tom

Vuodesta 1995 asti palvellut olutravintola Irish Pub Old Tom tarjoaa sinulle viihtyisän olohuoneen, jossa voit seurata urheilua, kokea makuelämyksiä ja rentoutua Irlantilaisessa tunnelmassa. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja loistavaa palvelua viikon jokaisena päivänä.

Käsityöläiskatu 4
45100 Kouvola

Kahvila ja lahjapuoti Onnenkukko

Onnenkukko on pullan tuoksua, hyvää kahvia ja ystävällistä palvelua. Ihan niin kuin ennen vanhaan. Tarjolla on hyvää kahvia, maistuvia kotileivonnaisia, vanhan ajan limonaadia, jäätelöä ja muita herkkuja. Puodista löytyy mukavia lahjoja ja tuliaisia. Onnenkukko on avoinna ympäri vuoden, tervetuloa !

Varuskuntakatu 6
45100 Kouvola

Kahvila Onkapannu

Onkapannussa on ystävällinen ja kodikas ilmapiiri, joka välittyy myös asiakkaisiin. Helppo tulla ja tutustua toisiin.

Asemakatu 2
45100 Kouvola

Käpylän kirkko

Käpylän kirkko on Yrjö Vaskisen suunnittelema kirkkorakennus. Se valmistui vuonna 1952 ja vihittiin käyttöön 11. toukokuuta 1952. Kirkossa suoritettiin peruskorjaus vuonna 1992 ja nykyään se toimii suosittuna vihkikirkkona.

Käpylänkatu 39
45200 Kouvola

Kartano Villa Ruths

Villa Ruths on puistoalueen ympäröimä kaunis herraskartano. Kartano sijaitsee Kouvolassa, Kuusankosken keskustan alueella. Täällä järjestät elämäsi tilaisuudet oli kyseessä sitten kokous tai juhlat.

Koskenrannankatu 4
45700 Kuusankoski

Kasarminmäki

Kasarminmäki on historiallinen alue aivan Kouvolan ydinkeskustan kupeessa.

Kasarminmäki
45100 Kouvola

Kävelykatu Manski

Vuoden 2017-2019 aikana mittavan uudistuksen kokenut Kävelykatu Manski sijaitsee Kouvolan keskustassa ja sen varrella ja ympäristössä järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja toimintaa.

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Koti- ja RadioMuseo

Putkiradiomuseosäätiön museoihin kuuluvat Kotimuseo, Radiomuseo ja Sotilasradiomuseo. Voit tutustua kaikkiin museoihin saman retken aikana!

Pajaraitti 1
45100 Kouvola

Kouvolan frisbeegolfradat

Frisbeegolfia voi kokeilla Kouvolassa useammassa paikassa. Ratoja löytyy aloittelijoille, mutta myös kokeneille pelaajille.


45100 Kouvola

Kouvolan kaupungintalo

Vuonna 1968 valmistunut kaupungintalo on Kouvolan kaupungin hallinnon keskus, mutta se toimii myös konsertti- ja tapahtumapaikkana.

Torikatu 10
45100 Kouvola

Kouvolan keskuskirkko

Kouvolan Evankelis-Luterilainen Keskuskirkko on valmistunut vuonna 1977 ja vihitty käyttöön 2.4.1978. Keskuskirkon valmistuttua Kouvolan seurakunta luovutti korvauksetta entisen pääkirkkonsa, venäläisten vuosina 1913-15 rakentaman kivikirkon, Haminan ortodoksiseurakunnalle.

Marjoniementie 5
45100 Kouvola

Kouvolan Museokortteli

Kouvolan Kaunisnurmella sijaitseva Museokortteli on idyllinen puutalokortteli ja osanen Kouvolan historiaa. Kuljettajien kauppalanosana tunnettu alue on viihtyisä kohde vierailla, tehdä ostoksia ja tutustua alueen historiaan talojen seinissä olevista kylteistä.

Varuskuntakatu 3-9
45100 Kouvola

Kouvolan seudun ABC-asemat

Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus.


Kouvolan seutu

Kouvolan seudun S-marketit

S-marketin tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla.


Kouvola

Kouvolan seudun Sale-myymälät

Sale-pienmyymälät palvelevat sinua joka päivä aamusta iltamyöhään. Salen valikoimista löydät houkuttelevat tuoretuotteet sekä muut tutut elintarvikkeet. Käyttötavaravalikoimasta löytyvät muun muassa jokapäiväiset hygieniatuotteet ja muut arjen perustarvikkeet. Hintataso on Salessa kohdallaan.


Kouvola

Kouvolan Teatteri

Kouvolan Teatteri on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin!

Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Kouvolatalo

Kokous-, koulutus- ja konserttisalien palveluiden myynti

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Kymi Sinfonietta

Kansainvälinen huippuorkesteri Kymenlaaksossa! Palavalla tunteella soitetuissa konserteissa kuullaan säveliä rakastetuista klassikoista svengaavaan menoon - elävän musiikin iloa ja energiaa! Konsertit viikottain Kouvolassa ja Kotkassa.

Torikatu 10
45100 Kouvola

KymiSun

Koe Kymijoki unohtumattomalla tavalla tänä kesänä! Tarjoamme nyt koko heinäkuun ajan veneretken hintaan 490 € (norm. 560 €).

Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuistossa ajetaan polkuautoilla ja opetellaan liikennesääntöjä. Liikennepuisto sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa, Jaakonpuistossa. Polkuautojen rattiin pääsevät alle 140 cm pituiset kuljettajat.

Kalevankatu
45100 Kouvola

Lomatila Harju

Vuokraamme rantamökkejä yhdestä päivästä pitkäaikaiseen oleiluun Kouvolan kaupungin Enäjärven kylällä. Tilalla myös suoramyyntiä ja pitopalvelu toimintaa.

Sorsankuja 28
46450 Enäjärvi

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Uudistettu vaaleanpunainen klassikko hurmaa palvelullaan! Vaakuna on monimuotoinen kaupunkihotelli, jossa onnistuu tilaisuus kuin tilaisuus!

Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola

Panimokahvila Vanha Kauppa

Vuonna 1925 valmistuneessa entisessä kaupparakennuksessa toimiva nostalginen panimokahvila. Meiltä saat kahvilatuotteiden ja muiden juomien lisäksi Kouvolan ensimmäisen pienpanimon, Panimo Hopan tuotteet.

Valtakatu 11
45700 Kuusankoski

Pappikallion luontopolku

Papinkallion luontopolku tarjoaa loistavan silmäyksen eteläsuomalaiseen metsään.

Mäntykuja 2
45150 Kouvola

Pienoisrautatiemuseo - semaforo

Vanhassa VR:n koulurakennuksessa, lähellä Kouvolan rautatieasemaa, toimii rautatiekaupunkiin hyvin sopiva pienoisrautatiemuseo - semaforo - trenorama.

Asemakatu 2
45100 Kouvola

Poikilo-museot

Sukella Kouvolan historiaan ja taiteeseen! Poikilo-museoissa on tarjolla erilaisia näyttelyitä koko kesän.

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Pyhän Ristin kirkko

Pyhän Ristin kirkko on valmistunut vuonna 1915 venäläiseksi sotilaskirkoksi. Kirkko toimi aikoinaan myös Kouvolan evankelis-luterilaisen seurakunnan pääkirkkona kunnes se luovutettiin Haminan ortodoksiselle seurakunnalle ja muutettiin jälleen ortodoksiseksi kirkoksi.

Kirkonmäenkatu 2
45100 Kouvola

Pyhän Ursulan kirkko

Roomalaiskatolinen Pyhän Ursulan kirkko on vihitty käyttöön vuonna 1993.

Valimontie 1
45100 Kouvola

Ramin Konditoria Kahvila

Ramin Konditoria on jokaisen herkkusuun unelmapaikka. Vitriinit notkuvat omassa leipomossa tehdyistä herkuista. Tarjolla arkena myös runsas salaattibuffet päivän keitolla. Teemme tilauksesta upeita kakkuja jokaiseen juhlaan.

Kauppalankatu 4
45100 Kouvola

Ravintola Paja

Ravintola Paja toimii Kaakkois - Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampuksella. Löydät meidät kampuksen päärakennuksen vierestä sijaitsevasta, modernista lasisesta rakennuksesta. Palvelemme Pajassa opiskelijoita, henkilökuntaa sekä muita kahvila- ja lounasasiakkaitamme.

Kuuselankatu 1
45 100 Kouvola

Ravintola Pohjola

Ravintola Pohjola avoinna arkisin ma-pe klo 07.45-15.00, buffetlounas tarjolla klo 10.45-13.00, kahvila avoinna klo 7.45-15, kokoustiloja löytyy ravintolan yhteydessä 5 joihin mahtuu n.70 hlö. Tilauksesta avoinna muuna aikana.

Kauppamiehenkatu 4
45100 Kouvola

Repoveden kansallispuisto

Repovesi tarjoaa reilut 40 kilometriä helpompia, vähän vaikeampia ja lähes pystysuoria reittejä. Aloita retkesi joltakin näistä sisääntuloalueista (pysäköintipaikat): Lapinsalmi ja Tervajärvi alueen eteläosassa, Saarijärvi pohjoisosassa.

Riippusillantie 55
47910 Kouvola

Rosso Kouvola

Rosso Kouvola on koko perheen suosikkiravintola kävelykatu Manskilla keskustan sydämessä. Monipuolisen ruokalistan suomalais-italialaisista herkuista nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin.

Kauppalankatu 1
45100 Kouvola

Sokos Kouvola

Sokos on monipuolinen tavaratalo Kouvolan ydinkeskustassa. Sokokselta löydät naisten ja miesten pukeutumisen, kauneuden- ja kodin maailman sekä Hyvä Olo -parturi-kampaamon palvelut. Käytössäsi ovat myös maksuton pukeutumis- sekä kauneusneuvontapalvelu ja meikkauspalvelu.

Kauppalankatu 3
45100 Kouvola

SunrayTravels

SunrayTravels järjestää vapaa-ajan toimintaa Suomessa ja tarjoaa erilaisia matkailupalveluja, kuten mökkivuokraus, kalastus, kuljetuspalvelut, venevuokraus ja erilaiset retket.

Puhjontie 17
45720 Kuusankoski

Villa Concerto

Villa Concerto kokous-, konsertti- ja juhlahuvila tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille. Huvilaa voi vuokrata myös sauna- ja majoitustilaksi. Villa Concerto järjestää yleisölle suunnatun konserttisarjan sekä tilauskonsertteja.

Nuotanperä 12
45160 Kouvola

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

VisitKouvolan matkailuneuvonta jalkautuu sinne, missä matkailijat ovat, eli tapahtumiin ja matkakohteisiin. Tavoitat meidät myös puhelimitse, sähköpostilla tai internetsivujemme chatin avulla.


45100 Kouvola

Ympäristön Auto Kouvola

Täyden palvelun autotalo Ympäristön Auto Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki autokaupan palvelut kätevästi yhdessä paikassa. Saman katon alle on keskitetty automyynti, huoltokorjaamo, kolarikorjaamo ja maalaamo.

Kaitilankatu 3
45130 Kouvola

ABC Anjalankoski

Keltakankaan taajamassa, valtatie 15 varrella sijaitseva ABC Anjalankoski palvelee monipuolisesti Kouvola–Kotka-välin kulkijoita sekä oman lähialueensa asukkaita.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje

ABC Kausala

Viihtyisässä, 140 asiakaspaikan ABC-ravintolassa maistuvat runsas noutopöytä, à la carte -annokset sekä ABC-pizzat ja burgerit. Kesäisistä keleistä ja virvokkeista voi nauttia 20 paikkaisella terassilla. Kokousvieraita palvelee 36 hengenkokoustila moderneine laitteineen. Lapsille sisäleikkipaikka!

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje

ABC Koria

ABC Koria tarjoaa viihtyisän taukopaikan ja monipuolisen palvelukeskuksen niin matkaajalle kuin lähiseudun asukkaalle. ABC Koria sijaitsee noin 8 km päässä Kouvolan keskustasta Helsingin suuntaan, aivan VT6:n varrella.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje

ABC Prisma

ABC Prisma Kouvola sijaitsee nimensä mukaisesti Kouvolan Prisma-keskuksen pihapiirissä, VT6:n kupeessa. ABC:n palveluvalikoimaan kuuluvat polttonesteet, autotarvikkeet, pikahuolto, pesukatu ja kahvio.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje

ABC Tuohikotti

ABC-liikennemyymälät - Yksi pysähdys, monta palvelua

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje

ABC Utti

Tiesitkö, että Suomen ensimmäinen ABC-liikennemyymälä avattiin Uttiin? Perinteikäs Utti sijaitsee Kouvola–Lappeenranta-tien (VT6) varrella noin 10 km Kouvolasta Lappeenrantaan päin, Utin lentokentän vieressä.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje

ABC Valkeala

ABC Valkeala sijaitsee Kouvola–Mikkeli-tien varrella noin 10 km Kouvolasta. Pysähdy virkistäytymään, nauti hyvästä ruuasta ja tee ostokset samalla pysähdyksellä.

Lisää

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

+35810 76 24920

Sulje
11/8 € /hlö

Eeva-Liisa Puhakka, Täällä tuuli saa puhaltaa

Eeva-Liisa Puhakka on Kouvolan kuvataiteilija vuosina 2020–2022. Näyttelyssä on esillä installaatioita, veistoksia, videoita, valokuvia, kineettisiä veistoksia, ääni- ja hajuteoksia.

Lisää

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje

Elämysretki Kymijoella

Tule ja anna suuren virran, Kymijoen, viedä sinut luonnon, kulttuurin ja mielenkiintoisen historian keskelle. Opastetut veneretket tutustuttavat sinut Kouvolaan vesiltä käsin. Vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, maaseudun rauhassa.

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje

Elämysretki Repoveden kansallispuistossa

Kiehtovien, jylhien ja vaihtelevien maisemien Repovedellä pääset kokemaan luonnon rauhoittavan vaikutuksen ja sielun ja ruumiin virkistyksen. Retkellä liikumme vesillä ja maastossa. Repoveden kansallispuisto sijaitsee vain 175 km päässä Helsingistä.

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje

Elämysretki Verlassa

Lähde mielenkiintoiselle ja historialliselle retkelle UNESCO:n maailmanperintökohde Verlaan ja sitä ympäröivään Ruukkikylään. Teemme veneretken Verlan vesille vanhalle uittoväylälle ja järvialueelle.

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje
95 € /hlö

Escape Camp / Elämyspaketti Luonto

Tapahtumaympäristö on keskellä rauhallista luontoa, mutta silti sijainti on vain 15 minuutin päässä Kouvolan keskustasta. Elämyspaketin kesto on 6h. Valitset varauksen yhteydessä vain mieluisan aktiviteetin sekä herkullisen Buffetin valikoimastamme,

Lisää

ElämysBunkkeri
Kouvolankatu 15
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 10 666 1939

Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje

Jaalan frisbeegolfrata

Jaalassa sijaitseva frisbeegolfrata.

Lisää

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
20 € /hlö

Kahvikokous -kokouspaketti Kouvolatalossa

Kokouspaketti sisältää kokoustilan max. 4 h, kokoustekniikan, kokoustarvikkeet, kokousvedet sekä yhden kahvituksen. Kokouspaketin hinta on 20 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Lisää

Kouvolatalo

45100 Kouvola

Sulje

+358 20 615 4749

Sulje
230 € €/hlö/vrk

Kalastus Suomessa

Järjestämme kalastusretkiä suomea ja venäjää puhuvien ammattilaisten opastuksella Kouvolan, Lahden, Haminan ja Mikkelin seuduilla merellä, järvillä, joilla tai koskilla. Järjestämme myös kalastuslupa-asiat.

Lisää

SunrayTravels
Kalliokatu, 50
45720 Kuusankoski

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358458844777 (Slava)

Sulje
11/8 € /hlö

Kartanoiden Kouvola

Kartanoiden Kouvola lumoaa koko perheen.

Lisää

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje

Käyrälampi DiscGolfPark

Frisbeegolfrata aivan Käyrälammen uimarannan läheisyydessä.

Lisää

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
38 € /hlö

Koko päivän kokous -kokouspaketti Kouvolatalossa

Kokouspaketteja voi varata sekä Kouvolatalolle, että Kuusankoskitalolle. Kokouspaketin hinta on 38 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Lisää

Kouvolatalo

45100 Kouvola

Sulje

+358 20 615 4749

Sulje
45 € /hlö

Koko päivän kokous 2 -kokouspaketti Kouvolatalossa

Kokouspaketteja voi varata sekä Kouvolatalolle, että Kuusankoskitalolle. Kokouspaketin hinta on 45 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Lisää

Kouvolatalo

45100 Kouvola

Sulje

+358 20 615 4749

Sulje

Aikuiskoulutus TAITAJA
Taitajantie 2
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 7879 200

Sulje

Aikuiskoulutus TAITAJA
Taitajantie 2
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 7879 200

Sulje
390 €

Kokoustilat

Kokoustilat- ja palvelut Villa Concerto (Variando Oy) tarjoaa edustavat ja viihtyisät kokoustilat- ja palvelut yrityksille ja yhdistyksille. Kouvolan Lehtomäessä sijaitseva yksityinen kokous- ja edustushuvila 365 m2 sisältää kaksi kokoustilaa (25 hengen ja 10 hengen) sekä useita ryhmätyötiloja.

Lisää

Villa Concerto
Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 7664974

Sulje

Kouvolan kaupunginmuseo Poikilo

Kaupunginmuseon näyttelyissä esitellään Kouvolan historiaan liittyviä näyttelyitä.

Lisää

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje

Kuljetuspalvelut Suomessa

Suomen kuljetuspalvelut sisältävät: kuljetuksen tilaus tarpeittenne mukaan, haku saapumispaikasta (lentokentältä, rautatie- tai linja-autoasemalta tai satamasta), matkatavaroiden lastaus autoon, kuljetus määräpaikkaan lyhyintä reittiä pitkin mukavissa olosuhteissa.

Lisää

SunrayTravels
Kalliokatu, 50
45720 Kuusankoski

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358458844777 (Slava)

Sulje
55 € €/hlö/vrk

Majoitu kalustetussa asunnossa

Majoitu kalustetussa asunnossa! Hinta alkaen 55,00€ / yö. Valitse kohteesi laajasta asuntokirjosta. Meiltä löytyy yksiöt, kaksiot, kolmiot, kuin myös isommat kohteet.

Lisää

Forenom kalustetut asunnot Kouvola
Salpausselänkatu 29
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 198 3420

Sulje

Majoituspalvelut

Ankkapurha tarjoaa majoitusta viihtyisissä huoneistoissa. Voit vuokrata koko huoneiston käyttöösi tai majoittua edullisesti varaamalla vuodepaikan tai huoneen.

Lisää

Ankkapurha
Ankkapurhantie 15
46910 Anjala

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 5400 049

Sulje
100 € €/vrk

Mökkien vuokraus Suomessa

Teillä on mahdollisuus varata ja vuokrata mökki vuokranantajien hinnoilla eri puolelta Suomea ja viettää mukavaa aikaa loman ja kalastuksen parissa - perheenne, työtoverinne kanssa tai vaikka yksin. Meiltä saatte tiedot paikasta ja mökistä, sekä seudusta ja sen erikoisuuksista.

Lisää

SunrayTravels
Kalliokatu, 50
45720 Kuusankoski

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358458844777 (Slava)

Sulje

Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music

Variando Music tarjoaa korkeatasoista musiikkipalvelua yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kauttamme voit tilata solistin, yhtyeen (duo, trio, kvartetti) tai salonkiorkesterin. Musiikkigenreinä klassinen, kevyt klassinen, viihde, folk, pop, rock Piano, viulu, sello, laulu, harppu, konserttikantele

Lisää

Villa Concerto
Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 7664974

Sulje

Oheispalvelut kokousten yhteyteen

Toteutamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan erilaaiis lisäpalveluista kokousten yhteyteen.

Lisää

Aikuiskoulutus TAITAJA
Taitajantie 2
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 7879 200

Sulje
32 € /hlö

Puolipäiväkokous -kokouspaketti Kouvolatalossa

Kokouspaketteja voi varata sekä Kouvolatalolle, että Kuusankoskitalolle. Kokouspaketin hinta on 32 € per henkilö (sis. alv. 24 % ja 14 %).

Lisää

Kouvolatalo

45100 Kouvola

Sulje

+358 20 615 4749

Sulje
alk40€ € /h

Ravintola Pohjolan Kokouspaketit 2020

Ravintolan kokoustiloja löytyy 4 kpl, jossa kokoustamine onnistuu mainiosti uuden tekniikan avulla.

Lisää

Ravintola Pohjola
Kauppamiehenkatu 4
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 406411290

Sulje
35 € /hlö

Suolaista ja makeaa -kokouspaketti Kouvolatalossa

Kokouspaketteja voi varata sekä Kouvolatalolle, että Kuusankoskitalolle. Kokouspaketin hinta on 35 € per henkilö (sis. alv 24 % ja 14 %).

Lisää

Kouvolatalo

45100 Kouvola

Sulje

+358 20 615 4749

Sulje
49 € /hlö

Tarinoita ja taidetta -kokouspaketti Kouvolatalossa

Oletko suunnittelemassa kokousta ja haluaisit yhdistää päivään myös hieman kulttuuria? Tuo organisaatiosi, kollegasi tai asiakkaasi yhdistämään kokous ja kulttuuri Kouvolatalolle kokouspaketin avulla.

Lisää

Kouvolatalo

45100 Kouvola

Sulje

+358 20 615 4749

Sulje

Urheilupuiston frisbeegolfrata

Urheilupuiston frisbeegolfrata sijaitsee loistavalla paikalla aivan Kouvolan keskustan lähellä.

Lisää

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje