Kouvolan keskusta

Kouvolan keskusta

Kouvolan keskustaa on aika moni katsellut asemalla junan ikkunasta. Siitä ei ihan näy kaupungintalomme, joka on sellainen arkkitehtuurinen monumentti, että siitä on tehty nähtävyys. Pohjola-talo kyllä erottuu kauas. Se on niin iso ja ruma, että moni on alkanut pitää siitä varsin kauniina. Keskustassa on kävelykatu ja kahviloita, joissa juodaan Kouvolan omaa kahvia. Montaa muuta jälkiruokaa emme vielä tunne kuin Kouvolan lakritsin. Unohtuiko muuten mainita, että ihan keskustan kupeesta nousee oma laskettelukeskuksemme Mielakka?

Ideat

Mitä täällä tapahtuu?

Sijainti

Aikuiskoulutuskeskus Kouvola

Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus tuottaa yrityksille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille monipuolisia palveluratkaisuja. Koulutuksen ja osaamisen kehittämisen ohella tarjoamme viihtyisiä tiloja pienistä kokouksista suuriin tapahtumiin. Oppilaitoksessamme toimii kaksi ravintolaa.

Taitajantie 2
45100 Kouvola

Amarillo Kouvola

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä ison meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, ´dilloja...

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Bar Cafe Columbia

Kouvolan Matkakeskuksella sijaitseva viihtyisä kahvila.

Hallituskatu 3
45100 Kouvola

Bike&Hike Maastopyöräily

Bike&Hike on kouvolalainen maastopyöräilyyn ja opastettuihin pyöräretkiin erikoistunut elämyspalvelu. Rakastamme liikkua luonnossa ja haluamme antaa mahdollisuuden siihen myös muille. Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Coffee House

Monipuolinen kahvila Coffee House palvelee Sokos Kouvolan yhteydessä.

Kauppalankatu 1
45100 Kouvola

Cumulus Kouvola

Kaupunkihotelli Kouvolan keskustassa.

Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

ElämysBunkkeri

ElämysBunkkeri on täyden palvelun elämyskeskus Kouvolassa. Aktiviteettejä ja tunnelmallisia tiloja keskustasta, kaikki saman katon alta, tai luontoaktiviteettejä, vain 15min ajomatkan päästä keskustasta. Helppo tulla ja järjestää. Valitse tilaisuus valmiista paketeista.

Kiouvolankatu 15
45100 Kouvola

Myllypuronkatu 3
45150 Kouvola

Happy Bowling

Happy Bowling on keilahalli Kouvolan keskustassa. Yläkerrassa toimii Juhlatalo Kasku, jonka tiloissa vietät juhlia, pidät kokouksia ja koulutuksia. Vuokrattavissa on myös kaksi saunaa. Palveluihin kuuluu mahdollisuus ruokailuun.

Salpausselänkatu 40
45100 Kouvola

Hotelli Turistihovi / Pub 23

Yksityinen Hotelli Kouvolan ydinkeskustassa. Majoituskapasiteettia löytyy 50 hengelle. Pub 23 hotellin yhteydessä palvelee ma-to klo 6-23 pe ja la 9-02 ja su 9-23. Elävää musiikkia on tarjolla joka perjantai ja lauantai, sekä satunnaisesti myös viikolla. Tarjolla myös herkullisia ruokia.

Kouvolankatu 23
45100 Kouvola

Huviretki Kouvola

Huviretki Kouvola on viihtyisä ravintola Kouvolan keskustassa sijaitsevan Cumulus-hotellin yhteydessä. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain!

Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Hyvinsyöntipaikka Olé

Vuonna 1982 perustettu Ravintola Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä Kouvolan keskustassa. Tarjoamme parhaista raaka-aineista tunteella valmistettuja aterioita.

Kouvolankatu 34
45100 Kouvola

Irish Pub Old Tom

Vuodesta 1995 asti palvellut olutravintola Irish Pub Old Tom tarjoaa sinulle viihtyisän olohuoneen, jossa voit seurata urheilua, kokea makuelämyksiä ja rentoutua Irlantilaisessa tunnelmassa. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja loistavaa palvelua viikon jokaisena päivänä.

Käsityöläiskatu 4
45100 Kouvola

Kahvila ja lahjapuoti Onnenkukko

Onnenkukko on pullan tuoksua, hyvää kahvia ja ystävällistä palvelua. Ihan niin kuin ennen vanhaan. Tarjolla on hyvää kahvia, maistuvia kotileivonnaisia, vanhan ajan limonaadia, jäätelöä ja muita herkkuja. Puodista löytyy mukavia lahjoja ja tuliaisia. Onnenkukko on avoinna ympäri vuoden, tervetuloa !

Varuskuntakatu 6
45100 Kouvola

Kahvila Onkapannu

Onkapannussa on ystävällinen ja kodikas ilmapiiri, joka välittyy myös asiakkaisiin. Helppo tulla ja tutustua toisiin.

Asemakatu 2
45100 Kouvola

Käpylän kirkko

Käpylän kirkko on Yrjö Vaskisen suunnittelema kirkkorakennus. Se valmistui vuonna 1952 ja vihittiin käyttöön 11. toukokuuta 1952. Kirkossa suoritettiin peruskorjaus vuonna 1992 ja nykyään se toimii suosittuna vihkikirkkona.

Käpylänkatu 39
45200 Kouvola

Kouvola-talo

Kokous-, koulutus- ja konserttisalien palveluiden myynti

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Kouvolan frisbeegolfradat

Frisbeegolfia voi kokeilla Kouvolassa useammassa paikassa. Ratoja löytyy aloittelijoille, mutta myös kokeneille pelaajille.


45100 Kouvola

Kouvolan keskuskirkko

Kouvolan Evankelis-Luterilainen Keskuskirkko on valmistunut vuonna 1977 ja vihitty käyttöön 2.4.1978. Keskuskirkon valmistuttua Kouvolan seurakunta luovutti korvauksetta entisen pääkirkkonsa, venäläisten vuosina 1913-15 rakentaman kivikirkon, Haminan ortodoksiseurakunnalle.

Marjoniementie 5
45100 Kouvola

Kouvolan Miljöö- ja Radiomuseo

Putkiradiomuseosäätiön museot: 1) Miljöömuseo, kouvolalaisen porvariskodin 1920-, 1930-, 1940-, 1950- ja 1960-luvun olohuoneet 2) Radiomuseo; radion kehitys 1920- kidekoneista 1960-luvun hienoihin kaappiradioihin 3) Sotilasradiomuseo, Suomen laajin näytteillä oleva sotaradiokokoelma

Pajaraitti 1
45100 Kouvola

Kouvolan Museokortteli

Kouvolan Kaunisnurmella sijaitseva Museokortteli on idyllinen puutalokortteli ja osanen Kouvolan historiaa. Kuljettajien kauppalanosana tunnettu alue on myös miljöömuseo vanhoine pihoineen ja puoteineen.

Varuskuntakatu 3-9
45100 Kouvola

Kouvolan seudun ABC-asemat

Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus.


Kouvolan seutu

Kouvolan seudun S-marketit

S-marketin tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla.


Kouvola

Kouvolan seudun Sale-myymälät

Sale-pienmyymälät palvelevat sinua joka päivä aamusta iltamyöhään. Salen valikoimista löydät houkuttelevat tuoretuotteet sekä muut tutut elintarvikkeet. Käyttötavaravalikoimasta löytyvät muun muassa jokapäiväiset hygieniatuotteet ja muut arjen perustarvikkeet. Hintataso on Salessa kohdallaan.


Kouvola

Kouvolan Teatteri

Kouvolan Teatteri on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin!

Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Kymi Sinfonietta

Kansainvälinen huippuorkesteri Kymenlaaksossa! Palavalla tunteella soitetuissa konserteissa kuullaan säveliä rakastetuista klassikoista svengaavaan menoon - elävän musiikin iloa ja energiaa! Konsertit viikottain Kouvolassa ja Kotkassa.

Torikatu 10
45100 Kouvola

Lasten liikennepuisto

Onko liikennesäännöt hallussa? Lasten liikennepuistossa Kouvolassa ajetaan polkuautoilla ja opetellaan liikennesääntöjä. Liikennepuisto on kaupungin keskustassa, Jaakonpuistossa. Polkuautojen kuljettajiksi pääsevät alle 140 cm pituiset kuljettajat.

Kalevankatu
45100 Kouvola

Laukku- ja käsinekauppa Vaitinen

Perinteikäs ja palveleva laukku- ja käsinekauppa Kouvolan ydinkeskustassa.

Asemakatu 2 b
45100 Kouvola

Mielakan Rinnekeskus

Mielakka on aktiivinen lähirinne iloisella asenteella. Sijaitsemme vain reilun 2km päässä Kouvolan keskustasta. Rinnekeskuksessamme on rinteet kaiken tasoisille laskettelijoille. Sekä välinevuokraamo, shop, rinnekahvio ja kota sekä 2 laavua. Mielakassaa myös n. 20 km valaistu latuverkosto

Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Original Sokos Hotel Vaakuna

Original Sokos Hotel Vaakuna on monipuolinen ja tasokkaan kodikas, vaaleanpunainen hotelli keskellä Kouvolaa. Hotellissa palvelee loistavan henkilökunnan lisäksi ravintola Fransmanni sekä baarista, ravintolasta ja terassista koostuva ravintolakonaisuus Aula. Hotellilla on 7 erilaista kokoustilaa.

Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola

Pappikallion luontopolku

Papinkallion luontopolku tarjoaa loistavan silmäyksen eteläsuomalaiseen metsään.

Lumikkotie
45150 Kouvola

Pienoisrautatiemuseo - semaforo

Vanhassa VR:n koulurakennuksessa, lähellä Kouvolan rautatieasemaa, toimii rautatiekaupunkiin hyvin sopiva pienoisrautatiemuseo - semaforo. Museossa on esillä junien ja junaratojen pienoismalleja sekä muuta rautatieaiheista esineistöä. Museon yhteydessä on myös viihtyisä kahvitupa Onkapannu.

Asemakatu 2
45100 Kouvola

Poikilo-museot

Kouvolan taidemuseo aloitti toimintansa 1.8.1987 Kouvola-talon toisen osan valmistuttua. Taidemuseo keskittyy moderniin ja uuteen suomalaiseen taiteeseen.

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Pyhän Ristin kirkko

Pyhän Ristin kirkko on valmistunut vuonna 1915 venäläiseksi sotilaskirkoksi. Kirkko toimi aikoinaan myös Kouvolan evankelis-luterilaisen seurakunnan pääkirkkona kunnes se luovutettiin Haminan ortodoksiselle seurakunnalle ja muutettiin jälleen ortodoksiseksi kirkoksi.

Kirkonmäenkatu 2
45100 Kouvola

Pyhän Ursulan kirkko

Roomalaiskatolinen Pyhän Ursulan kirkko on vihitty käyttöön vuonna 1993.

Valimontie 1
45100 Kouvola

Ramin Konditoria Kahvila

Ramin Konditoria on jokaisen herkkusuun unelmapaikka. Vitriinit notkuvat omassa leipomossa tehdyistä tuotteista. Voit nauttia niitä paikan päällä viihtyisässä kahvilassamme tai ottaa mukaan. Teemme upeita kakkuja kaikkiin juhliin.

Kauppalankatu 4
45100 Kouvola

Ravintola Aula

Orginal Sokos Hotel Kouvolan Vaakunan Ravintola Aula on brittiläistyylinen baari joka palvelee asiakkaitaan ilolla, toivottaen kaikki rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.

Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola

Ravintola Neville

Siisti ja viihtyisä ruokaravintola Kouvolan keskustassa A-oikeuksin. Pihvit, burgerit, texmex ja lounasbuffet. Avoinna arkisin.

Salpausselänkatu 27
45100 Kouvola

Ravintola Paja

Ravintola Paja toimii Kaakkois - Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampuksella. Löydät meidät kampuksen päärakennuksen vierestä sijaitsevasta, modernista lasisesta rakennuksesta. Palvelemme Pajassa opiskelijoita, henkilökuntaa sekä muita kahvila- ja lounasasiakkaitamme.

Kuuselankatu 1
45 100 Kouvola

Ritan Nauha & Nappi

Käsityö ja ompelutarvikeliike.

Kouvolankatu 1
45100 Kouvola

Rosso Kouvola

Rosso Kouvola on koko perheen suosikkiravintola kävelykatu Manskilla keskustan sydämessä. Monipuolisen ruokalistan suomalais-italialaisista herkuista nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin.

Kauppalankatu 1
45100 Kouvola

Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams Kouvolan keskustassa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita niin kotiin kuin lahjaksi, laadukkailta tuotemerkeiltä.

Kouvolankatu 10
45100 Kouvola

Sokos Kouvola

Sokos on monipuolinen tavaratalo Kouvolan ydinkeskustassa. Sokokselta löydät naisten ja miesten pukeutumisen, kauneuden- ja kodin maailman sekä Hyvä Olo -parturi-kampaamon palvelut. Käytössäsi ovat myös maksuton pukeutumis- sekä kauneusneuvontapalvelu ja meikkauspalvelu.

Kauppalankatu 3
45100 Kouvola

Villa Concerto

Villa Concerto kokous-, konsertti- ja juhlahuvila tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille. Huvilaa voi vuokrata myös sauna- ja majoitustilaksi. Villa Concerto järjestää yleisölle suunnatun konserttisarjan sekä tilauskonsertteja.

Nuotanperä 12
45160 Kouvola

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

VisitKouvolan matkailuneuvonta jalkautuu sinne, missä matkailijat ovat, eli tapahtumiin ja matkakohteisiin. Tavoitat meidät myös puhelimitse, sähköpostilla tai internetsivujemme chatin avulla.


45100 Kouvola

Ympäristön Auto Kouvola

Täyden palvelun autotalo Ympäristön Auto Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki autokaupan palvelut kätevästi yhdessä paikassa. Saman katon alle on keskitetty automyynti, huoltokorjaamo, kolarikorjaamo ja maalaamo.

Kaitilankatu 3
45130 Kouvola

ABC Anjalankoski

Keltakankaan taajamassa, valtatie 15 varrella sijaitseva ABC Anjalankoski palvelee monipuolisesti Kouvola–Kotka-välin kulkijoita sekä oman lähialueensa asukkaita.

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje

ABC Kausala

Viihtyisässä, 140 asiakaspaikan ABC-ravintolassa maistuvat runsas noutopöytä, à la carte -annokset sekä ABC-pizzat ja burgerit. Kesäisistä keleistä ja virvokkeista voi nauttia 20 paikkaisella terassilla. Kokousvieraita palvelee 36 hengenkokoustila moderneine laitteineen. Lapsille sisäleikkipaikka!

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje

ABC Koria

ABC Koria tarjoaa viihtyisän taukopaikan ja monipuolisen palvelukeskuksen niin matkaajalle kuin lähiseudun asukkaalle. ABC Koria sijaitsee noin 8 km päässä Kouvolan keskustasta Helsingin suuntaan, aivan VT6:n varrella.

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje

ABC Prisma

ABC Prisma Kouvola sijaitsee nimensä mukaisesti Kouvolan Prisma-keskuksen pihapiirissä, VT6:n kupeessa. ABC:n palveluvalikoimaan kuuluvat polttonesteet, autotarvikkeet, pikahuolto, pesukatu ja kahvio.

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje

ABC Tuohikotti

ABC-liikennemyymälät - Yksi pysähdys, monta palvelua

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje

ABC Utti

Tiesitkö, että Suomen ensimmäinen ABC-liikennemyymälä avattiin Uttiin? Perinteikäs Utti sijaitsee Kouvola–Lappeenranta-tien (VT6) varrella noin 10 km Kouvolasta Lappeenrantaan päin, Utin lentokentän vieressä.

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje

ABC Valkeala

ABC Valkeala sijaitsee Kouvola–Mikkeli-tien varrella noin 10 km Kouvolasta. Pysähdy virkistäytymään, nauti hyvästä ruuasta ja tee ostokset samalla pysähdyksellä.

Lisää
Sulje

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seutu

Sulje

010 76 24920

Sulje
95 € /hlö

Escape Camp / Elämyspaketti Luonto

Tapahtumaympäristö on keskellä rauhallista luontoa, mutta silti sijainti on vain 15 minuutin päässä Kouvolan keskustasta. Elämyspaketin kesto on 6h. Valitset varauksen yhteydessä vain mieluisan aktiviteetin sekä herkullisen Buffetin valikoimastamme,

Lisää
Sulje

ElämysBunkkeri
Kouvolankatu 15
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 10 666 1939

Sulje
Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje

Jaalan frisbeegolfrata

Jaalassa sijaitseva frisbeegolfrata.

Lisää
Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
7/5 € /hlö

Kaarlo Kivekäs – kolmen armeijan kenraali 1866–1940

Kaarlo Kivekkään vaiheisiin voi tutustua Kouvolan kaupunginmuseossa 23.11.2017 avautuvassa näyttelyssä. Näyttely ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Lisää
Sulje

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje

Käyrälampi DiscGolfPark

Frisbeegolfrata aivan Käyrälammen uimarannan läheisyydessä.

Lisää
Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
7/5 € /hlö

Kilpakenttien sankarit

Kouvolan seudun kilpaurheilun historiaa esittelevässä näyttelyssä näet alkuperäiseltä olympiafilmiltä Suomen legendaarisen kolmoisvoiton 10000 metrin juoksussa Berliinin olympialaisissa vuonna 1936, kun Kouvolan Ilmari Salminen ja Kuusankosken Arvo Askola juoksivat itsensä historiaan.

Lisää
Sulje

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje
Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
Sulje

Aikuiskoulutuskeskus Kouvola
Taitajantie 2
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 7879 200

Sulje
Sulje

Aikuiskoulutuskeskus Kouvola
Taitajantie 2
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 7879 200

Sulje
390+ €

Kokoustilat

Kokoustilat- ja palvelut Villa Concerto (Variando Oy) tarjoaa edustavat ja viihtyisät kokoustilat- ja palvelut yrityksille ja yhdistyksille. Kouvolan Lehtomäessä sijaitseva yksityinen kokous- ja edustushuvila 365 m2 sisältää kaksi kokoustilaa (25 hengen ja 10 hengen) sekä useita ryhmätyötiloja.

Lisää
Sulje

Villa Concerto
Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 7664974

Sulje

Kouvolan kaupunginmuseo Poikilo

Kaupunginmuseon näyttelyissä esitellään Kouvolan historiaan liittyviä näyttelyitä.

Lisää
Sulje

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje
Sulje

Poikilo-museot
Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 615 5297

Sulje

Lomalle Cumulukseen

Tule majoittumaan mukavasti Kouvolan keskustaan. Meiltä saat myös infoa kaupungin tapahtumista sekä vinkkejä vapaa-ajan viettoon.

Lisää
Sulje

Cumulus Kouvola
Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 200 48123

Sulje

Maastopyöräretki ja yö puussa

Haluatko luoda muistoja jotka säilyvät? Tällä retkellä maastopyöräillään Kymijoen upeassa luonnossa, syödään hyvin, tutustutaan historiallisen Anjalan kartanon tarinoihin ja nukutaan yö eksoottisesti puussa!

Lisää
Sulje

Bike&Hike Maastopyöräily
Viialankatu C
45120 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+3584456080783

Sulje

Maastopyörävuokraamo

Bikehike-pyörävuokraamo tarjoaa laadukkaat Cube-maastopyörät monenlaiseen menoon. Meiltä vuokraat kätevästi pyörän ja voit lähteä omatoimiselle kuntolenkille, kokeilla taitojasi lähipolulle, pyöräillä luontoretkelle tai mennä kauemmas etsimään unelmiesi polkua.

Lisää
Sulje

Bike&Hike Maastopyöräily
Viialankatu C
45120 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+3584456080783

Sulje

Majoituspalvelut

Nuorisokeskus Anjala tarjoaa majoitusta viihtyisissä huoneistoissa.

Lisää
Sulje

Nuorisokeskus Anjala
Ankkapurhantie 15
46910 Anjala

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358405400049

Sulje

Maukasta ruokaa Huviretkessä

Suomen lapsellisin ruokalista Huviretkessä.

Lisää
Sulje

Cumulus Kouvola
Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 200 48123

Sulje

Museokorttelin tapahtumat

Käsityö- ja Taitopäivä sunnuntaina 7.5. klo 11-16 Taiteiden yö Museokorttelissa perjantaina 18.8 klo 18-23 Wanhan ajan käsityöläismarkkinat sunnuntaina 10.9. klo 10-16 Perinteinen joulutapahtuma 1. adventtisunnuntaina 3.12. klo 10-16

Lisää
Sulje

Kouvolan Museokortteli
Varuskuntakatu 9
45100 Kouvola

Sulje

Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music

Variando Music tarjoaa korkeatasoista musiikkipalvelua yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kauttamme voit tilata solistin, yhtyeen (duo, trio, kvartetti) tai salonkiorkesterin. Musiikkigenreinä klassinen, kevyt klassinen, viihde, folk, pop, rock Piano, viulu, sello, laulu, harppu, konserttikantele

Lisää
Sulje

Villa Concerto
Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 7664974

Sulje

Oheispalvelut kokousten yhteyteen

Toteutamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan erilaaiis lisäpalveluista kokousten yhteyteen.

Lisää
Sulje

Aikuiskoulutuskeskus Kouvola
Taitajantie 2
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 7879 200

Sulje
14 € /hlö

Peppi Pitkätossu

Peppi PItkätossu -lastennäytelmä Kouvolan Teatterissa kevät-syksy 2017

Lisää
Sulje

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7400 330

Sulje
Sulje

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7400 330

Sulje

Repoveden kansallispuisto maastopyörällä

Tällä opastetulla maastopyöräretkellä ajetaan läpi Repoveden kansallispuiston ja nähdään kaikki sen huikeimmat nähtävyydet – Lapinsalmen riippusilta, Kirnuhuoko, Mustalammin näkötorni ja Olhavanvuori. Pyörällä näet enemmän – koko Repovesi yhdessä päivässä!

Lisää
Sulje

Bike&Hike Maastopyöräily
Viialankatu C
45120 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+3584456080783

Sulje
Sulje

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7400 330

Sulje
24/22/17 € /hlö

Tarkastaja tulee -jännitysdraama

Tarkastaja tulee -jännitysdraama Kouvolan Teatterissa 10.3.-13.5.2017

Lisää
Sulje

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7400 330

Sulje

Urheilupuiston frisbeegolfrata

Urheilupuiston frisbeegolfrata sijaitsee loistavalla paikalla aivan Kouvolan keskustan lähellä.

Lisää
Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
24/22/17 € /hlö
Sulje

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7400 330

Sulje