Tykkimäen alue

Tykkimäen alue

Meillä Kouvolassa ollaan vähän sitä mieltä, että kaupungissa täytyy olla kaikkea, mitä ihminen suinkin tarvitsee. Jos tulee mieli mennä huvipuistoon, niin onhan sellainen löydyttävä omalta kylältä. Tykkimäellä meillä on oman huvipuiston lisäksi oma moottorirata, oma aurinkorantamme Käyrälampi, oma vesipuistomme Aquapark ja oma leirintäalueemme Tykkimäki Camping.

Talvella Tykkimäen alue on talviunessa muuten, mutta campingalue palvelee. Mutta ei hätää - Tykkimäki teki talvihuvittelupaikan Kouvolan Prismaan. Tykkimäki Actionpark palvelee ympärivuoden Prismassa. Ei muuta kuin menoksi!

 

Ideat

Käyrälammentie 20
45200 Kouvola

Ravintola Raveliini

Perheravintola Raveliini aurinkoisine terasseineen sijaitsee Kouvolassa, Tykkimäen huvipuiston alueella, kesäisen huvipäivän ytimessä. Isojen ja pienten huvittelijoiden tarpeisiin on tarjolla päivittäin herkkubuffa klo 13-17. Valittavanasi on myös a la carte -annoksia sekä maistuvia pizzoja.

Kanuunakuja 2
45200 Kouvola

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Puiston lähes 40 laitetta ja peliä antavat vauhtia koko perheelle. Huvilavetilla on on huippuartisteja ja hauskaa ohjelmaa pitkin kesää. Ruokailut onnistuvat puiston kioskeissa ja ravintoloissa.

Kanuunakuja 2
45200 Kouvola

Tykkimäki Aquapark

Vesipeuhaajille on tarjolla vesiliukumäkiä ja vesileikkialtaita ja kuntouimareille puolestaan 25 m pituinen allas. Saunatilat ja pukuhuoneet on tilavat. Ravintola Loiske palvelee nälän ja janon yllättäessä. Ravintolan terassilla nautit auringosta ja näköalasta Käyrälammelle.

Käyrälammentie 20
45200 Kouvola

Tykkimäki Camping

Alueella on lomamökkejä, leirintämökkejä ja hyvät matkailuvaunu- ja telttailupaikat.

Käyrälammentie 22
45200 Kouvola

Käyrälampi DiscGolfPark

Frisbeegolfrata aivan Käyrälammen uimarannan läheisyydessä.

Lisää
Sulje

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje
Tarjouksenmukaan €

Särkilammen tupa ja sauna. Business all inclusive

All inclusive paketti sisältää Kansainvälisesti ansioituneen keittiömestarin palvelut päiväksi. Hän laittaa lähiruokatuotteista asiakkaille tilatut ateria, lämmittää saunan ja siivoaa paikat.

Lisää
Sulje

Särkilammen luontotupa Repovesi
Vartiotie 4
47910 Hillosensalmi

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358400452270

Sulje