Tykkimäen alue

Tykkimäen alue

Meillä Kouvolassa ollaan vähän sitä mieltä, että kaupungissa täytyy olla kaikkea, mitä ihminen suinkin tarvitsee. Jos tulee mieli mennä huvipuistoon, niin onhan sellainen löydyttävä omalta kylältä. Tykkimäellä meillä on oman huvipuiston lisäksi oma moottorirata, oma aurinkorantamme Käyrälampi, oma vesipuistomme Aquapark ja oma leirintäalueemme Tykkimäki Camping. Uusimpana tulokkaana on Tykkimäen Sauna.

Talvella Tykkimäen huvipuisto ja Aquapark ovat talviunessa, mutta Tykkimäki Camping palvelee vuoden ympäri. Tykkimäen Saunassa kiuas lämpenee ympäri vuoden ja saunasta pääset pulahtamaan Käyrälammen puhtaisiin aaltoihin. Koko vuoden toimintaa tarjoilee myös Kouvolan Prismassa sijaitseva Tykkimäki Actionpark.

Ideat

Käyrälammentie 20
45200 Kouvola

Predator Fishing Finland

Tule nauttimaan ikimuistoinen päivä kalastuksen parissa seudun parhailla kalapaikoilla. Hyppää kokeneen viehekalastajan ja koulutetun kalastusoppaan kyytiin. Toimimme koko Kymenlaakson alueella. Sen lisäksi järjestämme kalastusretkiä Etelä-Karjalan, Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen maakunnissa.

Ravintola Raveliini

Perheravintola Raveliini aurinkoisine terasseineen sijaitsee Kouvolassa, Tykkimäen huvipuiston alueella, kesäisen huvipäivän ytimessä. Isojen ja pienten huvittelijoiden tarpeisiin on tarjolla päivittäin herkkubuffa klo 13-17. Valittavanasi on myös a la carte -annoksia sekä maistuvia pizzoja.

Kanuunakuja 2
45200 Kouvola

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Puiston lähes 40 laitetta ja peliä antavat vauhtia koko perheelle. Huvilavetilla on on huippuartisteja ja hauskaa ohjelmaa pitkin kesää. Ruokailut onnistuvat puiston kioskeissa ja ravintoloissa.

Kanuunakuja 2
45200 Kouvola

Tykkimäen Sauna

Tykkimäen Sauna on kaikille avoin yleinen sauna. Tiistaisin ja sunnuntaisin lämpenee myös Saunalautan kiuas. Sijaitsemme Kouvolan Käyrälammen rannalla, joten uimaan pääsee ympäri vuoden.

Lautarontie 3
45200 Kouvola

Tykkimäki Aquapark

Vesipeuhaajille on tarjolla vesiliukumäkiä ja vesileikkialtaita ja kuntouimareille puolestaan 25 m pituinen allas. Saunatilat ja pukuhuoneet on tilavat. Ravintola Loiske palvelee nälän ja janon yllättäessä. Ravintolan terassilla nautit auringosta ja näköalasta Käyrälammelle.

Käyrälammentie 20
45200 Kouvola

Tykkimäki Camping

Alueella on lomamökkejä, leirintämökkejä ja hyvät matkailuvaunu- ja telttailupaikat.

Käyrälammentie 22
45200 Kouvola

95 € /hlö

Escape Camp / Elämyspaketti Luonto

Tapahtumaympäristö on keskellä rauhallista luontoa, mutta silti sijainti on vain 15 minuutin päässä Kouvolan keskustasta. Elämyspaketin kesto on 6h. Valitset varauksen yhteydessä vain mieluisan aktiviteetin sekä herkullisen Buffetin valikoimastamme,

Lisää

ElämysBunkkeri
Kouvolankatu 15
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 10 666 1939

Sulje

Käyrälampi DiscGolfPark

Frisbeegolfrata aivan Käyrälammen uimarannan läheisyydessä.

Lisää

Kouvolan frisbeegolfradat

45100 Kouvola

Sulje