Kokoustilat

Kokoustilat

Villa Concerto

390 €

*Hintaan sisältyy: Huvilan tilavuokra sis. hintaan. Catering ja muut palvelut tilataan ja hinnoitellaan erikseen.

Kokoustilat- ja palvelut Villa Concerto (Variando Oy) tarjoaa edustavat ja viihtyisät kokoustilat- ja palvelut yrityksille ja yhdistyksille. Kouvolan Lehtomäessä sijaitseva yksityinen kokous- ja edustushuvila 365 m2 sisältää kaksi kokoustilaa (25 hengen ja 10 hengen) sekä useita ryhmätyötiloja.

Villa Concerto Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Kouvolassa. Etäisyys Lahdesta 70 km, Helsingistä 140 km.

Yksityisomistuksessa oleva huvila on uudistettu kokous- juhlakäyttöön vuonna 2016 ja sijaitsee kauniilla rinnetontilla, luonnonläheisellä rauhallisella alueella, 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Kalalammen ulkoilu- ja virkistysalueelta. Läheisyydessä sijaitsevat useat upeat retkikohteet, kuten Repoveden kansallispuisto 40 min, Maailmanperintökohde Verla 20 min, Jokelan Myllykoski 7 min, Lappalanjärven hiekkasärkät 7 min 

Huvila tarjoaa viihtyisän, elämyksellisen kokous-virkistystilan yrityksille 6-30 hengen ryhmille. Monipuoliset, helposti muutettavat kokoustilat ja kokousvälineet antavat hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Kokouspaikkana Edustushuvila Villa Concerto on rauhallinen, yksityisyyden takaava. Huvilalla on myös yöpymismahdollisuus 14 hengelle.

Villa Concerto vuokrataan yhdelle asiakkaalle tai ryhmälle kerrallaan, joten yksityisyys on taattu.

Huvila sisältää suuren (25 hengen kokous) ja pienen (10 hengen) kokoustilan sekä useita huoneita ryhmätöitä varten. 

Huvilan yhteydessä oleva pienempi kokoustila Villa Concerto Studio voidaan vuokrata erikseen tai osana Villa Concertoa (365 m2). Villa Concerto Studio (30 m2) sisältää kokouspöydän lisäksi saunan, keittiön ja sohvakaluston.

Variando Oy yhteistyökumppaneineen tarjoaa Villa Concerton kokousvieraille catering-, musiikkipalvelu-, retki- ja majoituspalveluita.

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 40 7664974

Sulje

Sijainti

Villa Concerto

Nuotanperä 12
45160 Kouvola

Avoinna läpi vuoden - tilauksen mukaan.