Ruokarouvan tytär -musiikkinäytelmä

Ruokarouvan tytär -musiikkinäytelmä

Kouvolan Teatteri

34/32/24 /hlö

20-luvulle vievä musiikkinäytelmä perustuu tuoreeseen menestyskirjaan. Uusi kotimainen näyttämöteos. Enni Mustosen kirjaan perustuvan Ruokarouvan tytär -musiikkinäytelmän ensi-ilta 8.2.2018.

Siiville nostava tarina kertoo ystävyydestä, sisaruudesta sekä äidistä ja tyttärestä – naisista, jotka yhdessä kurkottavat kohti muutosta ja unelmia. Näyttämötoteutus ammentaa 20-luvusta ja art deco -vaikutteista. Näytelmän ohjaa Sini Pesonen ja sävellykset ovat Iikka Kahrin. Rooleissa mm.  Emma-Sofia Hautala ja Elina Ylisuvanto.

Matka kohti oman tien löytämistä

Naisylioppilaat, polkkatukka, uudet aatteet! Lahjakkaat sisarukset Kirsti ja Alli elävät nuoruuttaan intohimoisesti. Yllättävä käänne kuitenkin pysäyttää ja pakottaa ponnistelemaan unelmiensa eteen. Ida-äidin kannustamana Kirsti lähtee Pariisiin uutta alkua etsimään, mutta suuri kaupunki ei tarjoa helppoa unelmaa. Itseään, tai rakkautta ei ehkä tarvitsisi etsiä niin kaukaa? Pohjimmiltaan Ruokarouvan tytär kertoo paitsi Kirstin kasvutarinan myös laajemmin oman tien löytämistä sekä 20-luvun naisten matkasta kohti itsenäistymistä.

Kuvitteellisia tapahtumia ja historiaa yhdistävässä tarinassa vilahtelee tuttuja henkilöitä Olavi Paavolaisesta Coco Chaneliin. Kirjailija Enni Mustonen tunnetaan taitavasta ja historiaa eläväksi tekevästä kerronnastaan – nyt tästä saa nauttia myös teatterissa!

Ruokarouvan tytär jatkaa Syrjästäkatsojan tarinoita -sarjaa (Otava) ja on saavuttanut valtavan suosion luetuimpien kirjojen joukossa. Näytelmästä nauttii myös kirjasarjaa tuntematon yleisö.

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 5 7400 330

Sulje

Sijainti

Kouvolan Teatteri

Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Lippukassa on avoinna ti-la klo 11-15 sekä 3 h ennen iltaesityksiä (syyskuu-toukokuu). Toimisto on avoinna klo 9-16.