Yleisöretket jättikanooteilla Repovellä

Yleisöretket jättikanooteilla Repovellä

Repovesikeskus

35 €/hlö

*Hintaan sisältyy: Melonta- ja luonto-oppaan palvelut Paikka jättikanootissa, melontaliivit Nokipannukahvit/tee, nuotiomakkara ja kahvileipä Sadeviitta, mikäli säätila näyttää kostelta.

Yleisöretket 16. ja 17. heinäkuuta jättikanooteilla Repoveden kansallispuiston ytimeen.Retkellä melotaan riippusillan ali pitkin Repovettä jääkauden muokkaamaan luonnon teatteriin, Kuutinlahteen. Kuutinlahdessa tauon aikana keitetään nokipannukahvit ja nautitaan tyypillinen suomalainen retkieväs.

Yleisöretki jättikanooteilla Repoveden kansallispuiston ytimeen. n.3 tuntia

Tälle retkelle voi osallistua kuka tahansa.
Retkellä melotaan riippusillan ali pitkin Repovettä jääkauden muokkaamaan luonnon teatteriin, Kuutinlahteen. Matkalla kerrotaan luonnosta ja tarinoidaan paikan asukeista sekä "taiteesta". Löppösen luolan asukki ja hänen tarinansa tulee myös tutuksi.

Kohokohtia:
- Melonta ainutlaatuisilla jättikanooteilla
- Kalliomaalaukset ja luonnon teatteri
- Piknik eväät nuotion ääressä

Retkipäivät 16. ja 17. heinäkuuta 2018.

Retki on varattava viimeistään kaksi päivää ennen retkeä. Retki toteutetaan, mikäli on vähintään viisi osallistujaa. Ilmoitamme varaajille retken toteutumisesta retkipäivää edeltävänä päivänä puhelimitse/tekstiviestinä.
Voit kysyä osallistumismahdollisuutta vielä edellisenä päivänä puhelimitse (puh. 0447847411). Pääset mukaan jos retki toteutuu ja paikkoja on jäljellä.

Takuu: Retken peruuntuessa osallistujamäärän johdosta palautamme jo varauksen maksaneille rahat kokonaisuudessaan. Samoin palautamme maksut, mikäli retki peruuntuu myrskyn johdosta.

Retki alkaa Lapinsalmen puiston portilta: Riippusillantie 55, Kouvola
Kokoontuminen parkkipaikan kioskin luona kello 10.

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 44 781 7411

Sulje

Sijainti

Repovesikeskus

Kimolantie 174
47710 Jaala

Palvelu on avoinna ympärivuoden.