Kanoottivuokrat

Kanoottivuokrat

Repojotos

40 €€/vrk

*Hintaan sisältyy: Valittu melontaväline varusteineen Melontaliivit Opastus välineen käytöstä sekä alueesta Tarvittaessa vedenpitäviä pusseja puhelimelle ja varusteille. Optio: Kuljetus eri hintaan lähtöpaikkaan ja/tai paluupaikasta.

Kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen vuokraus päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Saatavana on myös kuljetuspalvelu. Hinta riippuu valittavasta välineestä sekä vuokra-ajasta. Katso lisää varauslinkistä.

Vuokraamme kotimaisia Welhonpesän valmistamia kanootteja ja Erälehden testivoittaja kajakkeja. Kajakkien säädettävät penkit ovat saaneet paljon kiitos asiakkailtamme. Vuokrattavat SUP lautamme tulevat samasta tehtaasta kuin kajakkimme.

Melomaan voi lähteä kotisatamastamme: Nauriskarkiantie 34 Kouvola, joka sijaitsee Verlan yläpuolisessa vesistössä Niskajärven rannalla. Siellä on myös turvallinen parkki autolle.

Päiväretkelle alueella on kaksi huollettua melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa. Niiden varustukseen kuuluvat: laituri, nuotiolaite, pöytä ja penkit, puuvaja ja kiuvakäymälä. Kohteena voi olla myös Verla ja vierailu kylässä.

Pidemmälle retkelle voi lähteä melomaan vaikka Repoveden kansallispuistoon. Retki voi myös päättyä sinne.

Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen kalustolle ja ainakin autonkuljettajille (maks 3 hlö) takaisin lähtöpaikkaan.

Varaukset voi tehdä Online palvelussa tai myynti@repovesikeskus.fi tai soittamalla 044 784 7411.

 

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 44 784 7411

Sijainti

Repojotos

Kimolantie 174
47710 Jaala

Myynti- ja varauspalvelu avoinna ympäri vuoden.