Melonta ja eväsretki kahdelle kajakkikaksikolla

Melonta ja eväsretki kahdelle kajakkikaksikolla

Repojotos

95 €€/vrk

*Hintaan sisältyy: Kajakkikaksikko varusteineen Melontaliivit Piknik eväät kahdelle, kahvia/teetä, nuotiomakkaraa, eväsleivät Nokipannu Nuotion sytytykseen "ensiapu" Oppaan neuvot kalustosta sekä alueesta Kartta alueesta Tarvittaessa vedenpitäviä pusseja puhelimille sekä varusteille

Mukava melonta- ja eväsretki ystävän kanssa kajakkikaksikolla tai halutessa avokanootilla. Retki kuten haluat. Sinä valitset ajan klo 8 aamun ja klo 8 illan välillä. Retken kesto voi olla kuusi tuntia, mikäli muuta ei ole sovittu lähtöhetkellä. Retken lähtö ja paluupaikka: Nauriskarkiantie 34

Melonta- ja eväsretki yhdessä ystävän kanssa hyvällä kajakkikaksikolla tai haluttaessa avokanootilla (hinta 85€). Retkelle saat mukaan oppaan hyvät neuvot ja mukavan eväspaketin nokipannun kera.

Kajakin säädettävät mukavat istuimet tekevät melontaretkestä nautittavan. Kajakin varusteisiin kuuluu kaksi kannellista tavaratilaa, melat, melontaliivit ja kuivaussieni.

Mukaan saat hyvän eväspaketin, jossa on tarpeet maittavaan piknikkiin nuotiolla. Paketissa on suomalaiseen tyyliin leipää, makkaraa ja vähän muutakin. Lisäksi saat nokipannun ja kahvia ja/tai teetä sekä apuja nuotion sytyttämiseen.

Opas ohjaa alkuun sekä neuvoo alueesta. Kartta kuuluu tietysti mukaan. 

Vesistössä on kaksi melojille tarkoitettua huollettua taukopaikkaa. Paikoilla on varusteina laituri, pöytä, nuotiolaite, polttopuuvaja sekä kuivakäymälä.

Varaaminen onnistuu Online tai myynti@repovesikeskus.fi tai puh 0447847411, kuten haluat.

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 44 784 7411

Sijainti

Repojotos

Kimolantie 174
47710 Jaala

Myynti- ja varauspalvelu avoinna ympäri vuoden.