Kulttuuria ja kukkaloistoa

Kulttuuria ja kukkaloistoa

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

43 €/hlö

Yhdistä upeat retkikohteet Mustila ja Verla. Aloitamme opastetulla kierroksella UNESCO:n maailmanperintökohteessa Verlan puuhiomossa ja pahvitehtaassa, jonka jälkeen maittava lounas ravintola Verlassa. Alueella on pikkupuoteja sekä viinipuoti, jossa myydään lähialueen tuotteita. Tehdasalueen läheisyydessä on esihistoriallinen kalliomaalaus, johon pääsee tutustumaan pienellä kyläkävelyllä.
Paratiisi maan päällä? Kukkia tulviva Arboretum Mustila on kuuluisa alppiruusuistaan sekä monilajisesta metsästä. Kauneimmillaan arboretum on kesäkuussa, jolloin tuhannet alppiruusut ja atsaleat kukkivat. Arboretumiin voi varata opastetun kierroksen tai kuljeskella omaan tahtiin. Alueella on taimitarha ja myymälä. Vierailemme Mustilan Viinissä, josta saa palkittuja kotimaisia viinejä, hilloja, mehuja ja muita herkullisia tuotteita. Täällä Länsi-Kymen kulttuuritien varrella sijaitsee myös Moision Taide-ja pitokartano, jossa on mahdollisuus tutustua lisämaksusta kartanon näyttelyyn ja ihailla hienoa antiikkisisustusta iltapäiväkahvin lomassa.

 

Kesto 5–6h. Hinta alkaen 43€/hlö

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 20 6155295

Sulje

Sijainti

VisitKouvolan Matkailuneuvonta


45100 Kouvola

ma - pe 9:00 - 15:00

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta. Matkailuneuvonta jalkautuu myös erilaisiin tapahtumiin Kouvolassa ja saatat törmätä meihin myös messuilla ympäri Suomea.