Aallon harjalla

Aallon harjalla

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

99 €/ryhmä

*Hintaan sisältyy: Opastettu kävelykierros ryhmälle.

Monikaan ei tiedä miten hieno kokonaisuus Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia sijaitsee Kouvolassa Inkeroisten Tehtaanmäellä. Alueeseen soisi kaikkien tutustuvan, sillä miljöö on aivan ainutlaatuinen.

Valittavana on opastuskierroksia tilauksesta Alvar Aalto -kohteisiin
Rullamiehen puutarha
Bussikierros suuntautuu Omskin puutarhamaiselta työläisasuinalueelta, ohi Tehtaanmäen alakoulun, ainoan Alvar Aallon suunnitteleman toiminnassa olevan koulurakennuksen, Tehtaanmäen historialliseen miljööseen. Tehtaanmäen alueella käynti sisäkohteessa.

Vuoromestarin putkareissu
Tehtaanmäellä kävelykierroksella nähdään Alvar Aallon eri tehtaan hierakialuokille suunnittelemat neljän- , kahden- tai yhdenperheen talot  Kymijoen rantapenkereellä ja vanhojen 1800-luvun lopun rakennusten seassa . Käynti sisäkohteessa.

Yli-insinöörin ovenkahva
Yhdistetty bussi-ja kävelykierros, jossa tutustutaan tärkeimpiin Inkeroisten Aalto-kohteisiin: omakotialueeseen ja Tehtaanmäen alakouluun sekä varsinainen Tehtaanmäen alueeseen. Käynti sisäkohteessa.

Kesto n. 1,5 h - 2 h. Hinta alkaen 99€/ ryhmä

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 20 6155295

Sulje

Sijainti

VisitKouvolan Matkailuneuvonta


45100 Kouvola

ma - pe 9:00 - 15:00

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta. Matkailuneuvonta jalkautuu myös erilaisiin tapahtumiin Kouvolassa ja saatat törmätä meihin myös messuilla ympäri Suomea.