Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki – kolmin verroin hauskempaa

Tykkimäen Park Hopper rannekkeella riittää koettavaa säällä kuin säällä.

Jaa somessa

Vauhtia koko perheelle

Huom! Actionpark on suljettu toistaiseksi koronavirus-tilanteen vuoksi.

Kaakkois-Suomen suurin huvipuisto tarjoaa vauhtia, Actionpark temmellystä ja Aquapark veden pärskeitä. Kolmen puiston yhdistelmä on verraton myös matkailijalle, sillä sää ei pääse estämään puuhapäivän toteutumista.

Puistoissa on otettu huomioon kaiken ikäiset ja kokoiset, jotta jokaiselle löytyisi hauskaa tekemistä. Sitten kun päivä kääntyy iltaan, niin leirintäalueen mökit ovat ihan naapurissa.

Tykkimäen huvipuiston tarina ulottuu kahdeksankymmentäluvulle asti, mutta puistokokonaisuus on kehittynyt viime vuosina harppauksin. Itse huvipuistoon on tullut lähes vuosittain uusia huvittelumahdollisuuksia, kuten laitteita, Atreenalin-puisto ja elämysteatteri.

Huvipuistosta löytyy tekemistä myös pienimmille, sillä Mukkelis Makkelis – touhupaviljonki tarjoaa puuhasteltavaa 1-vuotiaasta alkaen, ja Minimaatila on hellyttävä vetonaula iästä riippumatta.                  

Polskuttelijan unelma

Vesipedoille löytyy puistokokonaisuudesta aivan oma osasto Aquaparkin muodossa. Hyppää vesiliukumäkeen tai anna kaatuvan vesitynnyrin kastella sinut oikein kunnolla! Nuoremmat polskijat voivat huvitella kahluualtaan vesisuihkuissa ja uimisen välissä vatsat täyttyvät ravintola Loiskeessa.

Aquaparkissa on helppo viettää touhukas vesipäivä, eikä tekeminen tule loppumaan kesken. Vesipuisto on kävelymatkan päässä huvipuistosta ja aivan Käyrälammen rannalla.

Riemua ympäri vuoden

Vaikka sadesää yllättäisi tai talven viima puhaltaisi, niin vauhdikas tunnelma ei sammu Actionparkissa. Sisäpuisto on auki koko vuoden ympäri ja siellä riittää tekemistä kaiken ikäisille. Prisman rakennuksessa sijaitsevassa puistossa on mahdollista temppuilla trampoliineilla, hypätä vaahtomuovimereen ja treenata eri liikuntamuotoja. Actionparkista löytyy tekemistä myös aikuisille, joten kenenkään ei tarvitse arastella siirtymistä hupivaihteelle.

Vinkki huvittelijalle

Puistoreissaajan on hyvä muistaa, että kaikki kolme kohdetta on helppo käydä läpi Park Hopper-rannekkeella. Rannekkeita voi ostaa yhdelle tai kahdelle päivälle, eli huvitteluun saa niin paljon aikaa kuin tarvitsee.

Vinkkinä mainittakoon, että saat rannekkeet helpoiten verkkokaupasta ja pääset nopeammin huvittelemaan.