Verkkokokous

Verkkokokous

Kuusankoskitalo

120 €

*Hintaan sisältyy: Kokoustila, verkkokokousohjelma, tekninen tuki kokouksen ajan ja harjoituskokous ennen varsinaista kokousta. Palvelu on voimassa poikkeustilan ajan.

Tarjoamme mahdollisuuden pitää kokoukset, luennot tai koulutukset verkossa kulttuuritalojen henkilökunnan avustuksella valmiuslain voimassaolon ajan. Näin voit jatkaa toimintaasi vallitsevasta tilanteesta huolimatta.

Verkkokokouspalvelun avulla järjestät kokouksen helposti Kouvola- tai Kuusankoskitalolla. Kulttuuritalojen henkilökunta auttaa sinua järjestämään kokouksen verkossa. Voit kutsua kokoukseen helposti haluamasi osallistujat. Palvelun avulla pidät yhteyttä kokouksen osallistujiin äänen ja kuvan kautta. Kokouksessa voidaan jakaa tiedostoja, tehdä muistioita sekä järjestää äänestyksiä. Aivan kuten tavanomaisessa kokouksessakin!

Käytössämme on laadukas, kattava ja helppokäyttöinen verkkokokousohjelma joka soveltuu aina yhdistyksen kokouksista yrityksen koulutuksiin ja pikkupalavereihin. Ennen varsinaista kokousta järjestettävässä harjoituskokouksessa testataan yhteydet ja käydään läpi kokoustoiminnot.

Älä siirrä kokoustasi syksyyn vaan tule meille pitämään se verkon kautta!

Sulje

020 615 4749

Sulje

Sijainti

Kuusankoskitalo

Kymenlaaksonkatu 1
45700 Kuusankoski

Lipunmyynti: 020 615 4058