Lomalle Scandiciin

Lomalle Scandiciin

Scandic Kouvola

Tule majoittumaan mukavasti Kouvolan keskustaan. Meiltä saat myös infoa kaupungin tapahtumista sekä vinkkejä vapaa-ajan viettoon.

Suosituimpia matkailukohteita Kouvolassa ovat Tykkimäen huvipuisto, Repoveden kansallispuisto, Verlan tehdasmuseo sekä Mustila Arboretum.

Tykkimäki tarjoaa tekemistä koko perheelle. Tykkimäellä on koko perheelle sopivat huvipuistolaitteet ja uutuutena kesällä 2014 avattu Aquapark ja lokakuun lopussa 2016 avautui Actionpark Prismakeskukseen.

Repoveden kansallispuisto sijaitsee 50 km päässä Kouvolasta. Kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuden rentoutua jylhän luonnon, asumattomien metsien ja kymmenien järvien keskellä.

Muita tutustumisen arvoisia kohteita ovat Verlan tehdasmuseo ja Mustila Arboretum. Kesäisin auki olevaan maailmanperintökohteeseen Velan tehdasmuseoon voit käydä tutustumassa opastetulla kierroksella. Verlan museossa on esiteltynä puunjalostusteollisuuden historiaa autenttisessa miljöössä. Samalla voit käydä tutustumassa Elimäellä sijaitsevaan Mustila Arboretumiin, joka on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto.

 

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 5 7899 100

Sulje

Sijainti

Scandic Kouvola

Kouvolankatu 11
45100 Kouvola