Repoveden kansallispuisto maastopyörällä

Repoveden kansallispuisto maastopyörällä

Bike&Hike Maastopyöräily

Tällä opastetulla maastopyöräretkellä ajetaan läpi Repoveden kansallispuiston ja nähdään kaikki sen huikeimmat nähtävyydet – Lapinsalmen riippusilta, Kirnuhuoko, Mustalammin näkötorni ja Olhavanvuori. Pyörällä näet enemmän – koko Repovesi yhdessä päivässä!

Lepuuta silmiäsi kirkkaiden järvien muodostamassa metsämaisemassa, kiipeä näkötorniin katsomaan asumatonta erämaata ja koe aitoa luonnon rauhaa. Repoveden kansallispuistossa löydät jotain täysin kaupungista poikkeavaa – jylhiä kalliota, erämäälampia, aarniometsää ja sen elämää.

Repovedellä on useita idyllisiä taukopaikkoja, joissa kannattaa pysähtyä jo pelkästään maisemien takia. Retkellä pidetään yksi pitempi tauko, jolloin tehdään tulet ja nautitaan retkieväistä. Välillä jätämme pyörät hetkeksi ja kävelemme katsomaan läheistä nähtävyyttä.

Reitti sisältää Repovedelle ominaisia korkeuseroja, joten matkalla pääsee nauttimaan pitkistä laskuista, vastapainona tiukoille nousuille. Repovedellä voidaan ajaa helpompaa tai haastavampaa reittiä. Maastopohja on helpohkoa ja leveää polkua sekä metsä- ja hiekkatietä. Haastavampi osuus sisältää vaikeahkoa, kivistä polkua. Kulkeminen retkellä kysyy jonkin verran kuntoa, mutta soveltuu teknisyydeltään myös vähemmän maastopyörää ajaneelle.

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+3584456080783

Sulje

Sijainti

Bike&Hike Maastopyöräily

Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Ma - Pe 10:00 - 17:00 (muulloin sovittaessa)